ATP
Με νέο προπονητή στην Αυστραλία ο Περβολαράκης

 
Με νέο προπονητή στην Αυστραλία ο Περβολαράκης
Με νέο προπονητή στην Αυστραλία ο Περβολαράκης
tennisnews team Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2020 - 20:00

Ο Μιχάλης Περβολαράκης θα ξεκινήσει τη νέα σεζόν από την Αυστραλία με νέο προπονητή στο πλευρό του, τον πολύ έμπειρο Jordan Kerr. 

Ο Περβολαράκης βρίσκεται στο Μπρίσμπεϊν, όπου από αυτή την εβδομάδα θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα για το ATP Cup. Οι επόμενες ημέρες αναμένονται συναρπαστικές για τον 23χρονο Έλληνα τενίστα, που θα έχει την ευκαιρία να αποκομίσει μοναδικές εμπειρίες, παίζοντας απέναντι στους Felix Auger-Aliassime, Jan-Lennard Struff και Νικ Κύργιο. 

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η χρονιά από το ATP Cup, όπου έχει συμπαίκτες τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη, Πέτρο Τσιτσιπά και Αλέξανδρο Σκορίλα, καθώς και αρχηγό ομάδας τον Απόστολο Τσιτσιπά.

Στην Αυστραλία ωστόσο ο Περβολαράκης έχει ακόμα έναν συνοδοιπόρο, τον Jordan Kerr, που θα είναι ο νέος του προπονητής. O 40χρονος Αυστραλός τεχνικός, ήταν επίσης επαγγελματίας τενίστας και έχει τεράστια εμπειρία στο ATP Tour, αφού ως σπεσιαλίστας στα διπλά είχε φτάσει ως το Νο.23 της παγκόσμιας κατάταξης, κατέκτησε 9 τίτλους ΑΤΡ και είχε πολλές συμμετοχές και προκρίσεις έως τον 3ο γύρο σε όλα τα Grand Slam τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots