ATP
Καλή προσπάθεια για τον Μιχάλη, προβάδισμα ο Καναδάς (vid)

 
Καλή προσπάθεια για τον Μιχάλη, προβάδισμα ο Καναδάς (vid)
Καλή προσπάθεια για τον Μιχάλη, προβάδισμα ο Καναδάς (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 - 4:48

O Μιχάλης Περβολαράκης έβαλε όλα του τα δυνατά και είχε συνολικά καλή εικόνα στο ντεμπούτο του για το ATP Tour, όμως ο Felix Auger-Aliassime ήταν πολύ δυνατός και έδωσε στον Καναδά τον πρώτο πόντο στην ιστορία του ATP Cup.

Μετά από 69 λεπτά παιχνιδιού στην Pat Rafter Arena του Μπρίσμπεϊν, ο Auger-Aliassime επικράτησε του δεύτερου καλύτερου Έλληνα τενίστα με 6-1, 6-3 και έδωσε στον Καναδά το προβάδισμα με 1-0 επί της Ελλάδας, στην πρώτη αναμέτρηση του Group F του ATP Cup. Αυτή ήταν επίσης η πρώτη αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε στην ιστορία του ATP Cup. 

Ο Auger-Aliassime όπως ήταν λογικό πήρε τις πρωτοβουλίες, ήταν ο παίκτης που κυριάρχησε στους πόντους και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 winners και 18 αβίαστα λάθη, κάνοντας μια φανταστική εμφάνιση. Ο Περβολαράκης, ο οποίος είχε σημαντική στήριξη από τους ομογενείς στις κερκίδες, προσπάθησε, στάθηκε πολύ καλά ειδικά στο 2ο σετ, αλλά "κόλλησε" στους 3 winners, ενώ έκανε 12 αβίαστα λάθη.

Ο Καναδάς απέκτησε προβάδισμα με 1-0 στο tie με την Ελλάδα και θα ακολουθήσει το δεύτερο μονό, όπου θα παίξουν οι δυο κορυφαίοι των δυο ομάδων, ο Denis Shapovalov για τον Καναδά και ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την Ελλάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots