ATP
Ακυρώνεται και το Miami Open

 
Ακυρώνεται και το Miami Open
Ακυρώνεται και το Miami Open
tennisnews team Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2020 - 11:51

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κάνουν το γύρo του διαδικτύου, το Miami Open αναμένεται να διαδεχθεί το Indian Wells και να ακυρωθεί εξαιτίας του κορωνοϊού, ενώ οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως θα υπάρξει αναστολή στο ATP Tour για 6 εβδομάδες!

Ακόμα δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση από το Miami Open, που στην τελευταία ανακοίνωσή του αναφέρει πως το τουρνουά θα γίνει κανονικά.

Παρόλα αυτά, τις τελευταίες ώρες αυξάνονται τα δημοσιεύματα και τα στοιχεία που υποστηρίζουν πως είναι αδύνατη η διοργάνωση ενός τόσο μεγάλου τουρνουά, τις συγκεκριμένες ημερομηνίες στο Μαϊάμι.

Μόλις χθες, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε πανδημία τον κορωνοϊό. Αυτό μπορεί να μην αλλάζει άμεσα κάτι όσον αφορά τα μέτρα προστασίας για την εξάπλωσή του ανά περιοχή, ωστόσο δείχνει ότι το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε και δεν έχουμε περάσει ακόμα το χειρότερό στάδιο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πηγές αναφέρουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να διεξαχθεί το Miami Open, που από μέρα σε μέρα θα ακολουθήσει το Indian Wells και θα ανακοινώσει και αυτό την ακύρωσή του.

Τις φήμες ενισχύουν και οι αποφάσεις των δυο κορυφαίων του κόσμου, του Novak Djokovic και του Rafael Nadal, που αποχώρησαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Μέσα από μια δημοσίευση στο Twitter, που έγινε από μέλος της ομάδας του, ο Djokovic φαίνεται να έχει αποχωρήσει ήδη από τις ΗΠΑ και να πήγε στο Monte-Carlo, ενώ ο Nadal βρίσκεται στη Μαγιόρκα, όπως δημοσίευσε και η Marca.

Τέλος, υπάρχουν πληροφορίες που υπογράφει και η L'Equipe, πως προσεχώς θα έρθουν χειρότερα νέα, καθώς το tour αναμένεται να "παγώσει" για 6 εβδομάδες!

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots