ATP
"Έσπασαν" την καραντίνα για να παίξουν τένις! (vid)

 
"Έσπασαν" την καραντίνα για να παίξουν τένις! (vid)
"Έσπασαν" την καραντίνα για να παίξουν τένις! (vid)
tennisnews team Σάββατο, 25 Απριλίου 2020 - 15:11

Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας στην Αργεντινή, ένας δικηγόρος "έσπασε" την καραντίνα για να πάει να παίξει τένις με τον γιο του, σε ένα συμβάν που δεν είχε θετική κατάληξη γι' αυτούς.

Οι δυο άνδρες, σκαρφάλωσαν και πήδηξαν τα κάγκελα για να μπουν μέσα στο Club Privado Naytuel, όπου ήταν μέλη, ενώ παλιότερα ο δικηγόρος υπήρξε μάλιστα και πρόεδρος, για να παίξουν τένις.

Μια γυναίκα, που ζει σε γειτονικό σπίτι, άκουσε τον πατέρα και τον γιο που έπαιζαν και κάλεσε την αστυνομία. Η αντίδραση ήταν άμεση και πριν ολοκληρώσουν το παιχνίδι τους για να φύγουν, οι δυο άνδρες συλλήφθηκαν. Το περιστατικό καταγράφηκε και σε βίντεο, από τη δημοσιογράφο Paola Atayro.

"Ο γιος μου, η μητέρα μου, τα ανίψια μου, οι θείοι μου, οι φίλοι μου και τα παιδιά τους, έχουν έναν μήνα να βγουν από το σπίτι. Με φόβο πηγαίνουν να ψωνίσουν και προσπαθούν να φροντίσουν για το καλό όλων μας όσο καλύτερα μπορούν. Και έχουμε το άλλο μέρος της κοινωνίας, που δε νοιάζεται για τις ζωές των άλλων μετά την απαγόρευση και συνεχίζουν να παίζουν τένις σα να μη συμβαίνει τίποτα. Θέλω να μάθω τι άποψη έχει η διοίκηση του club γι' αυτό", έγραψε στη δημοσίευσή της η Atayro.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots