ATP
Ο Κύργιος καλεί τον Nadal σε live!

 
Ο Κύργιος καλεί τον Nadal σε live!
Ο Κύργιος καλεί τον Nadal σε live!
tennisnews team Δευτέρα, 04 Μαϊος 2020 - 12:12

Είναι γνωστό πως ο Νικ Κύργιος και ο Rafael Nadal δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, κάτι που δεν εμπόδισε τον Ελληνοαυστραλό να καλέσει τον Ισπανό σε live συνομιλία στα social media, όπως αυτές που είχε πρόσφατα ο Rafa με τους Roger Federer και Andy Murray.

Η ομάδα social media του BBC Sport έκανε μια δημοσίευση στην οποία πρότεινε πρώτη ένα τέτοιο live με τον Nadal και τον Κύργιο και έπεσε στα μάτια του τελευταίου, που τη σχολίασε: "Rafael Nadal ας το κάνουμε!"

Nadal και Κύργιος έχουν αναμετρηθεί 8 φορές στο παρελθόν, με τον Ισπανό να προηγείται στο head-to-head με 5-3 νίκες, ενώ εκτός από πολύ έντονους αγώνες τους, έχουν κάνει και αρκετές δηλώσεις, που δείχνουν ότι υπάρχει μια ένταση ανάμεσά τους.

Πέρσι μετά την ήττα του από τον Κύργιο στο Ακαπούλκο, ο Ισπανός του είχε ασκήσει αυστηρή κριτική, κατηγορώντας τον για έλλειψη σεβασμού προς το κοινό, αλλά και προς τον ίδιο, ως αντίπαλό του. Ο Κύργιος είχε απαντήσει πως: "όταν κερδίζει είναι όλα καλά και θα επαινέσει τον αντίπαλο, αλλά αν τον κερδίσω δε θα δείξει σεβασμό ούτε σε μένα, ούτε στους θαυμαστές μου, ούτε στο παιχνίδι".

Παρά τα όσα έχουν ειπωθεί βέβαια, είναι επίσης ξεκάθαρος ο αμοιβαίος σεβασμός που υπάρχει ανάμεσα στους δυο, με τον Nadal να εξυμνεί αρκετές φορές το ταλέντο του Ελληνοαυστραλού και τον Κύργιο φυσικά τη σπουδαιότητα του Nadal ως αθλητή.

Μένει να δούμε αν ο Nadal θα συμφωνήσει επίσης σε αυτό και θα δεχθεί να συνομιλήσει ζωντανά και δημόσια με τον Κύργιο, σε ένα live που σίγουρα θα θέλουν να παρακολουθήσουν πολλοί!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots