ATP
Τουρνουά τένις και στη Φλόριντα

 
Τουρνουά τένις και στη Φλόριντα
Τουρνουά τένις και στη Φλόριντα
tennisnews team Παρασκευή, 08 Μαϊος 2020 - 16:27

Μετά από το Tennis Point Exhibition Series στη Γερμανία, καθώς και το τουρνουά που θα γίνει σε λίγες εβδομάδες στη Mouratoglou Tennis Academy, ακόμα ένα τουρνουά επίδειξης θα πραγματοποιηθεί αυτό το μήνα και συγκεκριμένα αυτό το τριήμερο (8-10 Μαΐου), με τη συμμετοχή τεσσάρων παικτών από το Top 60 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στο UTR Pro Match, που θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο, από σήμερα έως την Κυριακή, στο West Palm Beach της Φλόριντα, θα συμμετέχουν οι Hubert Hurkacz, Miomir Kecmanovic, Reilly Opelka και Tommy Paul.

"Είναι ακριβώς πίσω από το σπίτι μου, κάτι που είναι θαυμάσιο. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει τόσο συχνά, οπότε θα είναι κάτι θετικό. Επίσης από την οπτική των φιλάθλων, το να τους δώσουμε λίγη live δράση, θα είναι το πιο σημαντικό απ' όλα", δήλωσε ο Opelka.

"Σίγουρα θα είναι διασκεδαστικό να παίξουμε μερικούς αγώνες ξανά, ειδικά μετά τους τελευταίους μήνες που είχε γίνει βαρετό να κάνω προπόνηση κάθε μέρα", είπε με τη σειρά του ο Kecmanovic.

Το τουρνουά, που θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 19:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, είναι μια προσφορά του Tennis Channel, που έχει φυσικά και τα τηλεοπτικά του δικαιώματα.

Θα είναι το 2ο δυνατό τουρνουά επίδειξης που γίνεται αυτές τις ημέρες, μετά το τουρνουά επίδειξης της Γερμανίας, Tennis Point Exhibition Series, το οποίο κατέκτησε ο Yannick Hanfmann.

Θυμίζουμε πως έχει ανακοινωθεί και ένα ακόμα μεγαλύτερο τουρνουά επίδειξης στη Mouratoglou Tennis Academy, το Ultimate Tennis Showdown, με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων, όπως David Goffin, Fabio Fognini, Benoit Paire, Frances Tiafoe και άλλων, το οποίο ωστόσο αναβλήθηκε για τις 13 Ιουνίου (ήταν να ξεκινήσει στις 16 Μαΐου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots