ATP
Ο Hurkacz κέρδισε και χαιρέτησε το... κενό! (vid)

 
Ο Hurkacz κέρδισε και χαιρέτησε το... κενό! (vid)
Ο Hurkacz κέρδισε και χαιρέτησε το... κενό! (vid)
tennisnews team Σάββατο, 09 Μαϊος 2020 - 10:59

Μετά τη νίκη του επί του Tommy Paul στο τουρνουά επίδειξης της Φλόριντα, ο Hubert Hurkacz χαιρέτησε τον κόσμο, παρόλο που δε βρισκόταν κανείς φίλαθλος κοντά στο γήπεδο.

Ο Hurkacz κέρδισε σχετικά εύκολα τον Paul με 4-2, 4-0 και τήρησε την παράδοση χαιρετώντας το κοινό, παρόλο που στο γήπεδο βρισκόταν μόνο ο αντίπαλός του, ο διαιτητής, ένας επόπτης και δυο τεχνικοί για την τηλεοπτική κάλυψη.

Το τένις έχει επιστρέψει, έστω και για αγώνες επίδειξης χωρίς την παρουσία κοινού, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο πράγμα που είναι διαφορετικό. Η χειραψία πλέον γίνεται με τις ρακέτες, ο διαιτητής φορούσε μάσκα καθόλη τη διάρκεια του αγώνα και μόνο ένας επόπτης βρισκόταν στο γήπεδο, που ήταν υπεύθυνος μόνο για τα σερβίς.

To UTR Pro Match Series φιλοξενείται σε ένα ιδιωτικό γήπεδο στο West Palm Beach της Φλόριντα και χθες ήταν η πρώτη μέρα των αγώνων. Ο Hurkacz κέρδισε τον Paul, αλλά ηττήθηκε στον δεύτερο αγώνα που έδωσε από τον Miomir Kecmanovic με 4-3 (2), 4-0 και ο μόνος παίκτης που κέρδισε και τους δυο αγώνες του για την 1η μέρα ήταν ο Reilly Opelka, ο οποίος επιβλήθηκε του Kecmanovic με 4-3 (4), 4-0 και του Paul με 3-4 (4), 4-1, 4-0.

Σήμερα ο Hurkacz θα αντιμετωπίσει τον Opelka (19:00 ώρα Ελλάδας) και ο Paul τον Kecmanovic (20:00), για την ολοκλήρωσεη της 1ης φάσης (round robin).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots