ATP
Ακυρώθηκε και το Moselle Open

 
Ακυρώθηκε και το Moselle Open
Ακυρώθηκε και το Moselle Open
tennisnews team Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 - 14:43

Το τουρνουά της Μετς μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τη λίστα με τα ακυρωθέντα τουρνουά και έως τώρα παραμένει στον "αέρα" ολόκληρη η ευρωπαϊκή indoor σεζόν.

Ήταν εξαρχής γνωστό πως τα μικρότερα τουρνουά θα δυσκολευτούν πολύ περισσότερο να επωμιστούν το βάρος του να διοργανώσουν τουρνουά χωρίς φιλάθλους, δηλαδή χωρίς να έχουν έσοδα από τα εισιτήρια.

Επομένως, παραμένει άγνωστο το τι θα συμβεί με τα περισσότερα 250άρια και 500άρια τουρνουά του δεύτερου μισού του 2020, με το τουρνουά της Μετς, Moselle Open, να έχει ήδη ακυρωθεί, όπως δημοσιεύει η L' Equipe.

Το τουρνουά της Μετς είχε έναν παραπάνω λόγο για να ακυρωθεί, καθώς είναι προγραμματισμένο για την εβδομάδα 21-27 Σεπτεμβρίου, ακριβώς την προηγούμενη εβδομάδα από την έναρξη του Roland Garros και την ίδια εβδομάδα με το Masters της Ρώμης. Προφανώς ήταν αδύνατο να διατηρήσει τη θέση του σε εκείνη την εβδομάδα, είναι όμως αδύνατο και να μεταφερθεί σε μεταγενέστερη ημερομηνία, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργάνωση.

"Σήμερα, μπορούμε να ξέρουμε πως το τουρνουά της Μετς αναβάλλεται για το 2021. Ο βασικός λόγος της ακύρωσης του τουρνουά του 2020, είναι η μεταφορά του Roland Garros στις ημερομηνίες μας. Οι κανονισμοί που προσαρμόζονται μέρα με τη μέρα, μας κάνει δύσκολο να γνωρίζουμε αν θα έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε φιλάθλους. Αυτές οι αβεβαιότητες, δεν μας επιτρέπουν να μπορέσουμε να εκτελέσουμε το τουρνουά", ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση.

Η ΑΤΡ έχει ανακοινώσει ήδη το πρόγραμμα για τους πρώτους δυο μήνες μετά την επάνοδο του tour, που περιλαμβάνει την αμερικανική hard court σεζόν και την ευρωπαϊκή χωμάτινη σεζόν. Παραμένει άγνωστο το τι θα συμβεί με την ασιατική σεζόν, αλλά και με την ευρωπαϊκή indoor σεζόν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots