ATP
Ρώμη: Δεν επιστρέφει χρήματα για τα εισιτήρια, αλλά voucher

 
Angelo Binaghi
Angelo Binaghi Instagram (@internazionalibnlditalia)
tennisnews team Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:49

Το Internazional BNL d' Italia ενημέρωσε ότι δε θα επιστρέψει τα χρήματα σε όσους αγόρασαν εισιτήρια για το φετινό τουρνουά -που θα γίνει τελικά χωρίς θεατές- αλλά θα χορηγήσει "super voucher" για τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που θα γίνουν στην Ιταλία τα δυο επόμενα χρόνια.

Συγκεριμένα, όπως ανακοινώθηκε από τη FIT (Federazione Italiana Tennis), το super voucher θα έχει την αξία των χρημάτων που δόθηκαν για την αγορά εισιτηρίων για το φετινό Internazionali BNL d' Italia, συν ένα 25%.

Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα κουπόνια τους για το 2021 ή το 2022, στις 3 μεγάλες διοργανώσεις που θα γίνουν στη χώρα, δηλαδή το ATP Finals (Τορίνο), το Internazionali BNL d' Italia (Ρώμη) και το Next Gen Finals (Μιλάνο). Να σημειωθεί πως το ATP Finals θα γίνει στο Τορίνο το 2021 και το 2022, ενώ το Next Gen Finals έχει συμβόλαιο με το Μιλάνο έως το 2021 και σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί μπορεί να αλλάξει έδρα το 2022.

"To τουρνουά μας θα διεξαχθεί χωρίς θεατές. Θα επιστρέψουμε στους αγοραστές κουπόνια της αξίας του εισιτηρίου, με επιπλέον 25%. Τα κουπόνια θα ισχύει για τα επόμενα 2 χρόνια, για το Internazionali BNL d' Italia, το Next Gen ATP Finals και το ATP Finals του Τορίνου", είπε ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας αντισφαίρισης, Angelo Binaghi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots