ATP
Η ΑΤΡ ανακοίνωσε 4 νέα τουρνουά για το 2020

 
Η ΑΤΡ ανακοίνωσε 4 νέα τουρνουά για το 2020
Η ΑΤΡ ανακοίνωσε 4 νέα τουρνουά για το 2020 © Getty Images | Ideal Image
tennisnews team Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020 - 14:49

Το τελευταίο κομμάτι της σεζόν εμπλουτίζεται, με την προσθήκη τεσσάρων νεοσύστατων ΑΤΡ τουρνουά που θα διεξαχθούν σε τρεις διαφορετικές πόλεις. Δείτε πως έχει διαμορφωθεί το καλαντάρι.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΑΤΡ, τους τελευταίους μήνες της σεζόν του 2020 θα γίνουν 4 νεοσύστατα τουρνουά, σε Κολωνία, Σαρδηνία και Νουρ-Σουλτάν.

Στην Κολωνία, σε γήπεδα indoor με σκληρές επιφάνειες, θα γίνουν δυο τουρνουά back-to-back της σειράς ΑΤΡ 250, τις εβδομάδες 12-18 Οκτωβρίου και 19-25 Οκτωβρίου. Ακόμα δυο 250άρια τουρνουά θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά φέτος, στη Σαρδηνία της Ιταλίας (12-18 Οκτωβρίου, χώμα) και στο Νουρ-Σουλτάν του Καζακστάν (26 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου, hard indoor).

"Η προσθήκη νέων τουρνουά στο καλαντάρι είναι ένα θετικό βήμα, δεδομένων των προκλήσεων που αντιμετώπισε το άθλημά μας φέτος. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές", είπε ο πρόεδρος της ΑΤΡ, Andrea Gaudenzi.

"Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες στους παίκτες και να προσφέρουμε περισσότερη ψυχαγωγία στους fans, κάνοντάς το ωστόσο με ασφαλή και πρακτικό τρόπο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που το τένις επιστρέφει ξανά στα court και αυτά τα νέα τουρνουά θα μας βοηθήσουν να κλείσουμε τη χρονιά δυνατά, καθώς φτάνουμε στο Nitto ATP Finals."

To ανανεωμένο καλαντάρι της ΑΤΡ, περιλαμβάνει 14 τουρνουά ακόμα, από την επόμενη εβδομάδα έως και το τέλος της χρονιάς (22 Νοεμβρίου). Ένα Grand Slam (Roland Garros), το ATP Finals, δυο Masters 1000 (Ρώμη και Παρίσι), τρια 500άρια και επτά 250άρια.

Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι αποφασίστηκε να μη γίνει κανένα τουρνουά της Ασίας, από τις χώρες που ήταν εντός του προγράμματος της ΑΤΡ, την Κίνα και την Ιαπωνία. Ακόμα ακυρώθηκαν το Swiss Indoors της Βασιλείας, το Stockholm Open της Στοκχόλμης και το Next Gen ATP Finals του Μιλάνου.

Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots