ATP
Με θεατές οι τελικοί και οι ημιτελικοί της Ρώμης!

 
Foto Italico
Foto Italico Instagram (@internazionalibnlditalia)
tennisnews team Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020 - 16:56

Μετά από μια απόφαση και έγκριση της τελευταίας στιγμής, οι διοργανωτές του Internazionali BNL d' Italia ανακοίνωσαν πως θα υπάρξουν θεατές στους ημιτελικούς και στους τελικούς του τουρνουά!

Χάρη στην απόφαση του Υπουργού Αθλητισμού της Ιταλίας, Vincenzo Spadafora, το Foro Italico θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό, για να υποδεχτεί 1.000 φιλάθλους τις δυο τελευταίες ημέρες του Internazionali BNL d' Italia, που θα παρακολοθήσουν τους ημιτελικούς και τους τελικούς του τουρνουά.

Οι ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου και οι τελικοί τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου.

"Ξεκινώντας από τους ημιτελικούς και τους τελικούς, το Internazionali BNL d' Italia θα υποδεχτεί 1.000 φιλάθλους, οι οποίοι θα πρέπει να σεβαστούν τους κανόνες, τηρώντας αποστάσεις, φορώντας μάσκες και μένοντας στο κάθισμα το οποίο αντιστοιχεί το εισιτήριό τους", ανέφερε ο Spadafora.

Την Κυριακή οι πρώτοι δυο ημιτελικοί θα αρχίσουν από τις 12:00 το μεσημέρι στο Centrale (13:00 ώρα Ελλάδας), ενώ οι άλλοι δυο ημιτελικοί θα ξεκινήσουν από τις 18:00 το απόγευμα (19:00 ώρα Ελλάδας). Οι τελικοί θα γίνουν τη Δευτέρα, στις 15:00 των γυναικών (16:00 Ελλάδας) και στις 17:00 των ανδρών (18:00 Ελλάδας).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots