ATP
Παρίσι: 1.000 θεατές τη μέρα, αλλά κανείς τη νύχτα

 
Παρίσι: 1.000 θεατές τη μέρα, αλλά κανείς τη νύχτα
tennisnews team Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 - 14:37

Το Masters του Παρισιού ανακοίνωσε τις συνθήκες στις οποίες θα γίνει η φετινή διοργάνωση, η οποία θα φιλοξενεί έως 1.000 θεατές την ημέρα - όπως συνέβαινε και στο Roland Garros - αλλά τη νύχτα οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών, εξαιτίας της απαγόρευσης κυκλοφορίας στη γαλλική πρωτεύουσα.

"Ακολουθώντας τα τελευταία μέτρα της κυβέρνησης και την απαγόρευση κυκλοφορίας τη νύχτα στην περιοχή Ile-de-France από τη 17η Οκτωβρίου, η FFT υιοθέτησε νέα μέτρα σχετικά με την παρουσία φιλάθλων στο Rolex Paris Masters, που θα διεξαχθεί από τις 31 Οκτωβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου στην Accor Arena.

Το τουρνουά θα υποδέχεται έως και 1.000 φιλάθλους την ημέρα, που θα τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόζονται στο Παρίσι, για τα day sessions από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, αλλά και για τους ημιτελικούς του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου και τον τελικό της Κυριακής 8 Νοεμβρίου. Τα προκριματικά (31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου), αλλά και τα 5 night sessions (2-6 Νοεμβρίου) θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών", ανέφερε η ανακοίνωση της FFT.

Όπως ενημέρωσε επίσης η ομοσπονδία, τα day sessions θα ξεκινούν στις 11 το πρωί (τοπική) από τη Δευτέρα έως την Πέμπτη και θα περιλαμβάνουν 4 αγώνες. Την Παρασκευή θα αρχίσει στις 2 το μεσημέρι και θα περιλαμβάνει τους 2 πρώτους προημιτελικούς. Το Σάββατο οι δυο ημιτελικοί θα γίνουν στις 14:00 και στις 16:30 και την Κυριακή ο τελικός θα αρχίσει στις 15:00.

Στην Accor Arena εισιτήρια μπορούν να κλείσουν παρέες το πολύ έως 6 ατόμων, οι οποίοι και πάλι θα χρειαστεί να τηρήσουν μια απόσταση, αφήνοντας τουλάχιστον ένα κενό κάθισμα ο ένας με τον άλλον. Η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική σε όλους τους χώρους του τουρνουά, για άτομα μεγαλύτερα των 11 ετών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots