ATP
Περβολαράκης στο TN: "Είμαστε στη Μελβούρνη για νίκες και διακρίσεις"

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021 - 20:52

Μερικές ημέρες πριν την έναρξη του ATP Cup (01/02/2021), ο Μιχάλης Περβολαράκης δηλώνει αισιόδοξος και πως μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Ελληνικής αποστολής βρίσκονται στην Αυστραλία για νίκες και διακρίσεις.

Το Νο.2 των Ανδρών της Ελλάδος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον ανταποκριτή μας στην Μελβούρνη, Μπιλ Ρουμελιώτη, ανέφερε:

"Είμαστε εδώ στη Μελβούρνη, εγώ, ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Μάρκος Καλοβελώνης για νίκες και διάκριση στο ATP Cup" και συνέχισε:

"Παρότι είμαστε σε καραντίνα προπονούμαστε κανονικά όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής. Δεν έχουμε δικαίωμα να προπονούμαστε και να γυμναζόμαστε όλοι μαζί, μόνο δύο άτομα. Εγώ είμαι παρέα με τον Πέτρο Τσιτσιπά και προπονηθήκαμε την Τρίτη και την Τετάρτη από 5 ώρες, οπότε δεν έχουμε πρόβλημα προετοιμασίας."

Όσον αφορά την 14ήμερη καραντίνα ο Περβολαράκης, ανέφερε: "Γνωρίζαμε απο την αρχή τι μας περίμενε στη Μελβούρνη και η πεντάωρη προπόνηση σπάει την κλεισούρα, οπότε δεν έχω κανένα παράπονο και θα κάνω υπομονή μέχρι την λήξη της καραντίνας, οπότε και θα μπούμε στην κανονικότητα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots