ATP
Τον Οκτώβριο τo Indian Wells, μικρότερο το asian swing

 
Τον Οκτώβριο τo Indian Wells, μικρότερο το asian swing
Φωτογραφία: Tennis Photo Network
tn team Πέμπτη, 01 Ιουλίου 2021 - 20:35

Η ΑΤΡ ανακοίνωσε και το τελευταίο τέταρτο της φετινής σεζόν, αποκαλύπτοντας τις ημερομηνίες του Indian Wells Masters, που θα γίνει back-to-back μαζί με το Shanghai Masters. Ακυρώνονται τα 500άρια σε Πεκίνο και Τόκιο, με αποτέλεσμα να είναι μικρότερο το asian swing.

Το Indian Wells θα επιστρέψει μετά από ενάμιση χρόνο τον Οκτώβριο του 2021 και συγκεκριμένα θα γίνει την εβδομάδα 10-17 Οκτωβρίου, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την ΑΤΡ. Το ταμπλό του θα είναι 56άρι στα μονά, 28άρι στα προκριματικά και 28άρι στο διπλό.

Επιπλέον, το Shanghai Masters θα γίνει την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα (3-10 Οκτωβρίου). Τα μόνα τουρνουά που θα προηγηθούν του Masters της Σαγκάης στην Ασία, θα είναι τα 250άρια της Chengdu και της Zhuhai (την προηγούμενη εβδομάδα). Δεν θα γίνουν τα 500άρια του Τόκιο και του Πεκίνου που ακυρώθηκαν, επομένως η ασιατική σεζόν θα έχει πολύ σύντομη διάρκεια φέτος.

Από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι. Μετά το Indian Wells το τένις θα επιστρέψει στην Ευρώπη για την indoor season, που θα κρατήσει 5 εβδομάδες. Ξεχωρίζει φυσικά το 500άρι της Βιέννης, το 1000άρι του Παρισιού και η σεζόν θα κλείσει στο Τορίνο, όπου θα γίνει για πρώτη φορά φέτος το ATP Finals (14-21 Νοεμβρίου).

Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά το πρόγραμμα της σεζόν του ATP Tour

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots