ATP
Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Ymer και Thompson (vid)

 
Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Ymer και Thompson (vid)
tn team Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2021 - 20:36

O Mikael Ymer και ο Jordan Thompson λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια μετά από μια έντονη διαφωνία τους, με τον διαιτητή να αναγκάζεται να κατεβεί από την καρέκλα του για να τους χωρίσει.

Το επεισόδιο ανάμεσα στους δυο παίκτες ξεκίνησε από το 9o game του 3ου σετ, με έναν αμφιλεγόμενο πόντο που έφερε τον Ymer σε match point. Ο Σουηδός πρόλαβε την μπάλα σύμφωνα με τον διαιτητή, ο Thompson όμως ήταν σίγουρος πως η μπάλα αναπήδησε δυο φορές στην πλευρά του Σουηδού και διαμαρτυρήθηκε έντονα.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε και ο Ymer αξιοποίησε το match point, που ήταν το 7ο συνολικά που είχε, για να ολοκληρώσει την πολύ δύσκολη αυτή νίκη του, σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες.

Η φιλονικία συνεχίστηκε και μετά το τέλος του αγώνα, με τον Thompson να μη δίνει το χέρι του στον Ymer, αλλά να του ζητάει το λόγο επειδή δεν έκανε fair play. Εκείνος σε έντονο ύφος αρνήθηκε ότι η μπάλα είχε διπλή αναπήδηση και τον παρέπεμψε στον διαιτητή, που αντέδρασε άμεσα κατεβαίνοντας από την καρέκλα του για να τους χωρίσει.

Ούτε από τον τηλεοπτικό φακό πάντως δεν ήταν ξεκάθαρο αν η μπάλα αναπήδησε δεύτερη φορά. Όπως και να 'χει, ο Ymer κέρδισε τον αγώνα με 6-3, 5-7, 6-3 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Citi Open στην Ουάσινγκτον, όπου ηττήθηκε από έναν άλλον Αυστραλό, τον John Millman, με 6-2, 7-6 (8).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots