ATP
Opelka - Τσιτσιπάς 6-7 (2), 7-6 (4), 6-4 (LIVE)

 
Opelka - Τσιτσιπάς 6-7 (2), 7-6 (4), 6-4 (LIVE)
© Peter Power/Tennis Canada
tennisnews team Σάββατο, 14 Αυγούστου 2021 - 21:46

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει αυτή την ώρα τον Reilly Opelka για την ημιτελική φάση του National Bank Open στο Τορόντο.

Ο Στέφανος θα σερβίρει πρώτος στον αγώνα.

Κάθε φορά που βρίσκει ευκαιρία να ανοίξει τα ράλι, ο Στέφανος επιτίθεται!

Ο Στέφανος είχε ανεβάσει πολύ τα νούμερά του από την επιστροφή προς το τέλος του σετ και οδήγησε τα 2 τελευταία service games του Opelka στην ισοπαλία. Και στο tie-break αποδείχτηκε πως άλλαξε τελείως τις ισορροπίες, επικρατώντας με αυτό το επιβλητικό 7-2.

Και το 2ο σετ πηγαίνει στο tie-break, αλλά αυτή τη φορά ο Στέφανος δεν αποφεύγει τα περιττά λάθη. 7-4 ο Opelka που στέλνει τον ημιτελικό σε 3ο σετ!

Μετά από 2,5 περίπου ώρες και στο 4ο break point του για σήμερα, ο Opelka κάνει το 1ο break της αναμέτρησης και περνάει μπροστά με 4-3 στο 3ο σετ! Νωρίτερα είχε χαμένο break point ο Στέφανος για να κάνει το 4-2!

Ξέσπασε σε μια μπάλα ο Στέφανος και τιμωρήθηκε για 2η φορά, με αποτέλεσμα να είναι point penalty, που κάνει το σκορ 4-3, 15-0 υπέρ του Αμερικανού.

Τέλος, ο Opelka με love service game ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή και πανηγύρισε τη σπουδαιότερη πρόκριση της καριέρας του!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots