ATP
Η έκπληξη του Federer στον Τσιτσιπά

 
Η έκπληξη του Federer στον Τσιτσιπά
tn team Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:44

Ο Roger Federer έκανε μια έκπληξη στον Στέφανο Τσιτσιπά και στους υπόλοιπους παίκτες του Laver Cup, με την άφιξή του στη Βοστώνη.

Ο Ελβετός μαέστρος, κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων, έκανε έκπληξη στους συμπαίκτες του στο Laver Cup στην ομάδα της Ευρώπης, καθώς δεν τους ειδοποίησε πως θα πήγαινε στη Βοστώνη και οι περισσότεροι δεν τον περίμεναν, αφού απέσυρε τη συμμετοχή του μήνες πριν εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο. Όπως αποκάλυψε μάλιστα όταν έφτασε στη Βοστώνη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς του είχε στείλει και γραπτό μήνυμα, με τον Federer να μην του αποκαλύπτει τότε πως θα τον έβλεπε στη Βοστώνη.

"Πήρα μήνυμα από τον Στέφανο που με ρώταγε που είμαι, έλεγε ότι του λείπω και ότι με χρειάζεται στην ομάδα. Δεν του είπα πως θα έρθω, θα του κάνω έκπληξη. Δεν ξέρω ποιος ήξερε από την υπόλοιπη ομάδα ότι θα ερχόμουν. Ίσως ο Borg το γνώριζε, αλλά δεν είναι και μεγάλη έκπληξη. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ", είπε στις πρώτες του δηλώσεις από τη Βοστώνη ο 40χρονος Ελβετός.

Χωρίς να χάσει χρόνο ο Federer πήγε μετά από το αεροδρόμιο στο TD Garden, όπου συνάντησε τους παίκτες της Ευρώπης και μάλιστα μοιράστηκε μια ωραία στγιμή με τον Στέφανο, τον οποίο αγκάλιασε και τον ρώτησε αν ήταν έτοιμος να ριχτεί στη μάχη.

Ο Στέφανος του απάντησε καταφατικά και μια μέρα μετά κέρδισε και στα μονά και στα διπλά, για να δώσει ένα μεγάλο προβάδισμα στην ομάδα του, που ήδη "αγκαλιάζει" τον 4ο συνεχόμενο τίτλο της στο θεσμό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots