ATP
Νέο career high για τον Πέτρο Τσιτσιπά

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς © Witters/Hamburg European Open
tn team Δευτέρα, 04 Οκτωβρίου 2021 - 9:08

Σε νέες πτήσεις ο Πέτρος Τσιτσιπάς, που κέρδισε 5 ακόμα θέσεις και ανέβηκε στο Νο.232 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ στα διπλά. 39 θέσεις ψηλότερα στην παγκόσμια κατάτραξη στα μονά ο Μιχάλης Περβολαράκης.

Ακόμα ένα career high πραγματοποίησε ο Πέτρος Τσιτσιπάς, που ανέβηκε στο Νο.232 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, από το Νο.237 που βρισκόταν και που ήταν το career high του μέχρι χθες.

Ο 21χρονος Έλληνας τενίστας συμμετείχε σε ακόμα ένα Challenger την προηγούμενη εβδομάδα, στο Sibiu της Ρουμανίας, με τον παρτενέρ του από τη Ρουμανία Victor Vlad Cornea (No.333 στον κόσμο), φτάνοντας μέχρι τα προημιτελικά.

Στα μονά, ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρέμεινε κι αυτή την εβδομάδα στο Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ 39 θέσεις ψηλότερα βρέθηκε ο 2ος καλύτερος Έλληνας τενίστας, Μιχάλης Περβολαράκης, που σκαρφάλωσε στο Νο.454 του κόσμου.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς υποχώρησε στο Νο.744 αυτή την εβδομάδα, 9 θέσεις χαμηλότερα, ενώ ο Μάρκος Καλοβελώνης έχασε μια θέση και βρέθηκε στο Νο.776. Αμφότεροι κέρδισαν επίσης έδαφος στα διπλά, όπου ο Περβολαράκης ανέβηκε στο Νο.374 και ο Καλοβελώνης στο Νο.402.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των μονών

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots