ATP
Επιστρέφει τον Φεβρουάριο ο Del Potro

 
Juan Martin Del Potro
Juan Martin Del Potro Φωτογραφία: Instagram (@delpotrojuan)
tn team Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 - 15:13

Ο Juan Martin Del Potro ανακοίνωσε την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στο tour και τη συμμετοχή του στο τουρνουά της πατρίδας του, Argentina Open, τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Ο άλλοτε Νο.3 της παγκόσμιας κατάταξης Αργεντινός, θα πραγματοποιήσει την επιστροφή του στη δράση μετά από 20 περίπου μήνες, από τον Ιούνιο του 2019!

Ανακοίνωσε πως ο στόχος είναι να παίξει στο Μπουένος Άιρες, στο 250άρι της Αργεντινής τη δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου (5-13 Φεβρουαρίου), καθώς και στο 500άρι του Ρίο στη Βραζιλία (15-21 Φεβρουαρίου).

"Προπονούμαι πολύ σκληρά. Κάποιες μέρες είναι καλύτερες από τις άλλες, αλλά πάντα με την ελπίδα να επιστρέψω την επόμενη χρονιά. Θα ήταν πολύ ξεχωριστό αν η επιστροφή αυτή συμβεί στο Μπουένος Άιρες και μετά να παίξω και στο Ρίο. Όπως φαντάζεστε, τα δίνω όλα κάθε μέρα για να σας δω ξανά. Θα σας ενημερώσω σύντομα για την κατάστασή μου, να προσέχετε", ήταν το μήνυμα του Del Potro στους fans του.

Λίγο μετά από τη δημοσίευση του Del Potro, το τουρνουά του Μπουένος Άιρες ανακοίνωσε και επίσημα τη συμμετοχή του Αργεντινού τενίστα στο τουρνουά του 2022.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots