ATP
Ο Opelka σταμάτησε τον αγώνα επειδη τον... κουτσούλησε πουλί! (vid)

 
Ο Opelka σταμάτησε τον αγώνα επειδη τον... κουτσούλησε πουλί! (vid)
tn team Πέμπτη, 06 Ιανουαρίου 2022 - 20:28

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο 250άρι της Μελβούρνης σήμερα, με τον Reilly Opelka να σταματάει την αναμέτρησή του επειδή τον κουτσούλησε πουλί. Χρειάστηκε αρκετή ώρα μέχρι τελικά να βρεθεί μια λύση, με τον Αμερικανό να αρνείται να συνεχίσει με το ίδιο καπέλο.

Όταν συνειδητοποίησε πως το καπέλο του είχε γεμίσει με κουτσουλιές, ο Opelka σταμάτησε το παιχνίδι και έβγαλε ένα άλλο καπέλο, το οποίο όμως ήταν άλλης εταιρείας και με αρκετά μεγάλο λογότυπο.

Ο διαιτητής τον ενημέρωσε πως δεν μπορούσε να παίξει με αυτό το καπέλο και του είπε να σκουπίσει το καπέλο του με μια πετσέτα, ο Αμερικανός όμως σιχαινόταν και αρνήθηκε να συνεχίσει με το ίδιο καπέλο, ενώ ενημέρωσε πως το μόνο καπέλο ίδιας εταιρείας που είχε ήταν στα αποδυτήρια.

Λίγο αργότερα του προσέφερε ένα ball boy το καπέλο του και ο Opelka το πήρε και τον ευχαρίστησε, όταν το δοκίμασε όμως συνειδητοποίησε ότι δεν χωρούσε στο κεφάλι του!

Τελικά χρειάστηκε και η βοήθεια του supervisor, που του έδωσε ένα καπέλο Australian Open (όπως και αυτό που φορούσε το ball boy), απλά μεγαλύτερου μεγέθους και ολοκληρώθηκε μια από τις πιο παράξενες διακοπές αγώνων που είδαμε ποτέ.

Για την ιστορία, ο Opelka ηττήθηκε από τον συμπατριώτη του, Maxime Cressy, με 4-6, 7-6 (5), 7-6 (9), σε έναν αγώνα που δεν έχασε ούτε μια φορά το σερβίς του και είχε match points για να κερδίσει, αλλά τελικά έμεινε εκτός προημιτελικών στο Melbourne Summer Set.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots