ATP
Το απίστευτο χαμένο match point του Paire στο Μπουένος Άιρες (vid)

 
Benoit Paire
Benoit Paire © Argentina Open
tn team Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2022 - 13:30

O Benoit Paire είχε τη δυνατότητα να ξεκινήσει με μια πολύ καλή νίκη εις βάρος του Dusan Lajovic τις υποχρεώσεις του στο Μπουένος Άιρες, όμως σπατάλησε τα 3 συνεχόμενα match points που είχε στο σερβίς του και μάλιστα το τελευταίο με ένα πολύ άστοχο smash σε έναν "δικό του" πόντο, για να χάσει τελικά τον αγώνα!

Το κακό ξεκίνημα του Paire για το 2022 συνεχίζεται και στη Λατινική Αμερική, όπου έχει ήδη δυο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Μετά από το τουρνουά στην Κόρδοβα, όπου ηττήθηκε στην πρεμιέρα του από τον Jaume Munar, ο 32χρονος Γάλλος έχασε και στον 1ο γύρο του Μπουένος Άιρες, από τον Dusan Lajovic, με 4-6, 6-4, 7-6 (3). Ήταν η 5η ήττα σε 7 αναμετρήσεις στη χρονιά για τον Paire.

Μάλιστα ο Paire "αυτοκτόνησε" σ' αυτόν τον αγώνα, αφού είχε το προβάδισμα με 5-4, 40-0 στο 3ο σετ και σέρβιρε για τη νίκη εις βάρος του Σέρβου, Νο.5 στο ταμπλό του Argentina Open.

Έχασε όμως και τα 3 match points και το 3ο μάλιστα με ένα πολύ άστοχο smash, σε έναν πόντο που έδειχνε να είναι τελειωμένη υπόθεση!

Μετά απ' αυτό το χαμένο smash ο Paire υπέστη το break και ισοφαρίστηκε σε 5-5. Αξίζει να σημειωθεί πως έκανε ξανά break o Γάλλος και σέρβιρε για 2η φορά για την πρόκριση, όμως ο Lajovic κέρδισε 8 πόντους στη σειρά, για να κάνει ξανά break back και να προηγηθεί με 4-0 στο tie-break, το οποίο κέρδισε τελικά με 7-3.

Στον 2ο γύρο του τουρνουά του Μπουένος Άιρες, ο Lajovic θα αντιμετωπίσει τον Federico Coria, που κέρδισε τον Pablo Cuevas με 6-1, 1-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots