ATP
Πρωταθλητής στο Delray Beach o Norrie (vid)

 
Cameron Norrie
Cameron Norrie © Andrew Patron | @bigshots_pa
tn team Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 - 2:21

O Cameron Norrie σταμάτησε το νικηφόρο σερί του Reilly Opelka στα αμερικάνικα τουρνουά και αναδείχθηκε πρωταθλητής στο 250άρι του Delray Beach.

Ο Cameron Norrie, No.1 στο ταμπλό του Delray Beach Open, επικράτησε στον τελικό της διοργάνωσης του Νο.2 του ταμπλό, Reilly Opelka, με 7-6 (1), 7-6 (4).

O Norrie δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point και ήταν ο καλύτερος παίκτης στο court. Στο 1ο σετ έχασε 4 break points και στο 2ο σετ ένα, ενώ και στα δυο tie-break κυριάρχησε και κέρδισε το 1ο με το εμφατικό 7-1 και το 2ο με 7-4, για να ολοκληρώσει τον θρίαμβό του σε 1 ώρα και 51 λεπτά.

Σταμάτησε ένα σερί 7 διαδοχικών νικών που έτρεχε ο Opelka, ο οποίος είχε κατακτήσει την προηγούμενη εβδομάδα το τουρνουά του Ντάλας.

Για τον Norrie, αυτός ήταν ο 3ος τίτλος στην καριέρα του (3-5 σε τελικούς), μετά από το 250άρι στο Los Cabos του Μεξικού τον Ιούλιο του 2021 και το Masters του Indian Wells τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς. Έχει αγωνιστεί σε 8 τελικούς ο 26χρονος Βρετανός και οι 7 από αυτούς ήταν από τον περσινό Μάιο, δηλαδή στους τελευταίους 10 μήνες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots