ATP
Σπουδαία ανατροπή για τον εκπληκτικό Monfils! (vids)

 
Σπουδαία ανατροπή για τον εκπληκτικό Monfils! (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 - 1:27

O Gael Monfils συνεχίζει την εκπληκτική του πορεία στο Indian Wells, κερδίζοντας με μια πολύ μεγάλη ανατροπή τον πρωταθλητή του 2021, Cameron Norrie. Στον 4ο γύρο προκρίθηκαν και οι Casper Ruud και Holger Rune.

Ο Monfils συνεχίζει να κάνει μεγάλα παιχνίδια στα γήπεδα του Indian Wells και σήμερα επικράτησε του Norrie, πρωταθλητή του τουρνουά πριν 3 χρόνια, με 6-7 (5), 7-6 (5), 6-3.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και ο 37χρονος Γάλλος βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στα μέσα του 2ου σετ, όταν ήταν πίσω με 6-7, 0-3. Κατάφερε να πάρει άμεσα πίσω το break και να ισορροπίσει το 2ο σετ στο 3-3, με το υπόλοιπο του σετ να μετατρέπεται σε ροντέο.

Ο Monfils κατάφερε να το κερδίσει σε ένα γεμάτο tie-break και στο 3ο σετ ήταν αισθητά καλύτερος από τον Βρετανό αντίπαλό του, αφού δεν κινδύνεψε σε κανένα service game του και έκανε το break στο 8ο game (5-3), για να ολοκληρώσει τον αγώνα μετά από 3 ώρες και 12 λεπτά!

Στη φάση των "16" του Indian Wells, όπου θα βρεθεί για 4η φορά στα 5 τελευταία χρόνια, ο Monfils θα αντιμετωπίσει τον πολύ δυνατό Casper Ruud, που είναι φορμαρισμένος και το απέδειξε και σήμερα, κερδίζοντας τον Arthur Fils με 6-2, 6-4.

Στον 4ο γύρο προκρίθηκε και ο Holger Rune, ο οποίος επικράτησε του Lorenzo Musetti με 6-2, 7-6 (5). Σε ένα ακόμα πολύ δυνατό παιχνίδι, ο Rune θα αντιμετωπίσει τον Taylor Fritz για μια θέση στα προημιτελικά. Ο Fritz κέρδισε τον Sebastian Baez με 6-2, 6-2 σε 68 μόλις λεπτά

Ένας άλλος Αμερικανός, ο Tommy Paul, προκρίθηκε επίσης στη 16άδα, χάρη στη νίκη του με 6-4, 6-4 επί του Ugo Humbert. Επόμενος αντίπαλος για τον Paul θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Novak Djokovic, που θα αντιμετωπίσει αργότερα σήμερα τον Luca Nardi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots