ATP
Οι κληρώσεις του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη στα διπλά

 
Οι κληρώσεις του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη στα διπλά
© Abierto Mexicano
tn team Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 - 13:47

Διπλές αποστολές θα έχουν στο Indian Wells ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, αφού εκτός από τα μονά θα παίξουν και στα διπλά. Δείτε αναλυτικά τα δυο ταμπλό.

Ο Στέφανος θα συνεργαστεί με τον Feliciano Lopez, με τον οποίο είχαν μια πολύ επιτυχημένη εβδομάδα στο Ακαπούλκο στο προηγούμενο τουρνουά τους, κατακτώντας τον τίτλο.

Θα μπουν λοιπόν στο Indian Wells με ένα σερί 4 διαδοχικών νικών πίσω τους, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο τον Νοτιαφρικανό Raven Klaasen και τον Ιάπωνα Ben McLachlan. Αν προκριθούν στον 2ο γύρο, έχουν πιθανούς αντιπάλους τους Tim Puetz και Michael Venus, Νο.6 στο ταμπλό, ενώ στα προημιτελικά διασταυρώνονται με τους Κροάτες Nikola Mektic και Mate Pavic, No.1 στο ταμπλό.

Αναλυτικά το ταμπλό του διπλού ανδρών

Στο διπλό δήλωσε συμμετοχή και η Σάκκαρη, που θα μοιραστεί την πλευρά της στο court με την καλή της φίλη, Ajla Tomljanovic.

Οι δυο πολύ καλές παίκτριες, θα παίξουν στον 1ο γύρο με την Petra Martic και τη Shelby Rogers, ενώ αν προκριθούν στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσουν σίγουρα Αμερικανίδες. Είτε τις Lauren Davis και Christina McHale, είτε τις Νο.3 στο ταμπλό Coco Gauff και Caty McNally, που ήταν φιναλίστ πέρσι στο US Open.

Αναλυτικά το ταμπλό του διπλού γυναικών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots