ATP
Τσιτσιπάς: "Θα τα δώσω όλα γι' αυτό το τρόπαιο"

 
Τσιτσιπάς: "Θα τα δώσω όλα γι' αυτό το τρόπαιο"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 16 Απριλίου 2022 - 19:48

Ευχαριστημένος με την απόδοσή του στον σημερινό ημιτελικό και έτοιμος να τα δώσει όλα στον αυριανό τελικό, δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον θρίαμβό του επί του Alexander Zverev στο Monte-Carlo.

"Δεν ξέρω αν ο χθεσινός αγώνας μου έδωσε ρυθμό σήμερα, αλλά έπαιξα πολύ καλά. Είχα καλές εμπνεύσεις στο γήπεδο. Ξέρω ότι αύριο θα έχω απέναντί μου έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και θα προσπαθήσω να πάρω το καλύτερο που μπορώ από τον σημερινό αγώνα, για να το μεταφέρω στον αγώνα της Κυριακής", είπε ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξη που παραχώρησε από το court μετά τη νίκη του επί του Zverev με 6-4, 6-2 στο Monte-Carlo.

"Προσπαθώ να βγάλω στην επιφάνεια το καλύτερό μου τένις και δεν σκέφτομαι υπερβολικά πολύ τα χτυπήματά μου. Ξέρω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το σερβίς μου σαν όπλο και τα χτυπήματά μου από την baseline, ενώ τα ανεβάσματα στο φιλέ είναι ένα μπόνους", πρόσθεσε ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, που αναφέρθηκε ξανά στον αυριανό παιχνίδι και τον αντίπαλό του στον τελικό, Alejandro Davidovich Fokina.

"Ο Alejandro είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, τον έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν, όμως τώρα είναι σαφέστατα βελτιωμένος σε σχέση με την τελευταία φορά που παίξαμε. Θα τα δώσω όλα για να κερδίσω ξανά αυτό το τρόπαιο."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots