ATP
Μεγάλη συνάντηση στη Ρώμη (vid)

 
Μεγάλη συνάντηση στη Ρώμη (vid)
tn team Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 - 17:02

Μεγάλη συνάντηση ανάμεσα στους Στέφανο Τσιτσιπά, Rafael Nadal, Novak Djokovic και Casper Ruud είχαμε σήμερα μεταξύ των προπονήσεων των τεσσάρων παικτών, στο Foro Italico της Ρώμης.

Από τις 10:30 έως τις 12:30 προπονήθηκαν σήμερα στο Campo 5 του Foro Italico ο Nadal με τον Τσιτσιπά, που μόλις ολοκλήρωσαν την κοινή τους προπόνηση παραχώρησαν στο γήπεδο στους Djokovic και Ruud, που είχαν προγραμματίσει τη δική του προπόνηση στις 12:30.

Μεταξύ των δυο προπονήσεων οι τέσσερις παίκτες συναντήθηκαν και έδωσαν τα χέρια, σε μια πολύ όμορφη στιγμή, που χειροκροτήθηκε και από τους εκατοντάδες φίλους του τένις που βρισκόντουσαν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουν.

Ο Djokovic, ο οποίος έμαθε χθες το βράδυ πως θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του κόντρα στον Aslan Karatsev, μπορεί να συναντηθεί με τον Nadal στα ημιτελικά της Ρώμης.

Ο Nadal μπορεί να συναντήσει τον Ruud από τα προημιτελικά, ενώ στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκεται ο Τσιτσιπάς, που δεν μπορεί να συναντηθεί με κάποιον από τους τρεις πριν από τον τελικό. Θυμίζουμε πως ο Στέφανος διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Andrey Rublev και στα ημιτελικά με τον Alexander Zverev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots