ATP
Και ο Τσιτσιπάς στο Laver Cup

 
Και ο Τσιτσιπάς στο Laver Cup
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022 - 18:03

Μετά την ανακοίνωση των Big 4 - που για πρώτη φορά θα συνυπάρξουν στο Laver Cup - ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε ο 5ος παίκτης της Team Europe που ανακοινώθηκε και θα έχει την ευκαιρία να παίξει μαζί με τους κορυφαίους όλων των εποχών για μια ακόμα φορά. Στη διοργάνωση θα είναι και ο Casper Ruud, που συμπλήρωσε την ευρωπαϊκή ομάδα.

Μια τρομερή εμπειρία θα έχει την ευκαιρία να βιώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος θα είναι στην O2 Arena του Λονδίνου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα λάβει μέρος στην πρώτη και ιστορική συνύπαρξη των Big 4 σε Laver Cup.

Θυμίζουμε πως για 1η φορά το Laver Cup κατάφερε να "κλείσει" τους Roger Federer, Rafael Nadal, Novak Djokovic και Andy Murray, που φυσικά θα εκπροσωπήσουν την ίδια ομάδα, την Team Europe.

Σήμερα ανακοινώθηκε πως στην ομάδα θα είναι και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς και ο Casper Ruud.

Για τον Τσιτσιπά, αυτή θα είναι η 3η διαδοχική παρουσία το τουρνουά. Είχε κάνει το ντεμπούτο του το 2019 στη Γενεύη, όπου είχε συνεργαστεί με τους Federer και Nadal, ενώ επέστρεψε στη διοργάνωση το 2021, στη Βοστώνη, όπου είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους Daniil Medvedev και Alexander Zverev μεταξύ άλλων.

Εκτός από τους 6 της Ευρώπης, στη φετινή διοργάνωση, που θα γίνει το τριήμερο 23-25 Σεπτεμβρίου, θα αγωνιστούν και οι Felix Auger-Aliassime, Taylor Fritz, Diego Schwartzman και Jack Sock, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Team World. Ακόμα δυο θέσεις αναμένεται να καλυφθούν για την ομάδα του Κόσμου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots