ATP
Νίκη και στο διπλό για τον Τσιτσιπά (vid)

 
Νίκη και στο διπλό για τον Τσιτσιπά (vid)
tn team Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 - 4:56

Με επιτυχία συνοδεύτηκε η πρώτη αναμέτρηση που έπαιξαν μαζί Στέφανος Τσιτσιπάς και Holger Rune, με τους δυο παίκτες να κερδίζουν τους Rafael Matos και David Vega Hernandez, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του Cincinnati Masters.

Πολύ καλά τα πήγαν στον πρώτο αγώνα που έπαιξαν μαζί στο διπλό Τσιτσιπάς και Rune, κερδίζοντας τους Matos και Vega Hernandez με 6-2, 6-3, για να μπουν στα "16" καλύτερα ζευγάρια του Σινσινάτι.

Παρότι βρέθηκαν πίσω με break στο 1-2 του 1ου σετ, Τσιτσιπάς και Rune κυριάρχησαν σε όλο το υπόλοιπο 1ο σετ, δεν έχασαν ούτε ένα game και το κατέκτησαν με 6-2.

Στο 2ο σετ βρέθηκαν αντιμέτωποι με τετραπλό break point στο ξεκίνημα, στο σερβίς του Rune, αλλά επέστρεψαν από το 0-40 και ο Δανός κράτησε το σερβίς του. Στο 5ο game αντιμετώπισαν νέα απειλή, αλλά από το 30-40 ο Rune κράτησε ξανά το σερβίς του για το 3-2.

Το παιχνίδι διακόπηκε σε εκείνο το σημείο για περισσότερο από μια ώρα λόγω της βροχής. Matos και Hernandez έφτασαν ξανά κοντά σε νέο break, με τον Τσιτσιπά να υπερασπίζεται αυτή τη φορά το σερβίς του σε deciding point για το 4-3 και στη συνέχεια Τσιτσιπάς και Rune έκαναν το αποφασιστικό break, που έλυσε τις διαφορές των δυο ομάδων στο 2ο σετ. Πέρασαν μπροστά με 5-3 και ο Rune πέρασε ξανά δύσκολα το σερβίς του, το κράτησε όμως και έκανε το 6-3 για την ομάδα του.

Θυμίζουμε πως λίγες ώρες πριν ο Στέφανος κέρδισε και στο μονό, κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα για να επικρατήσει του Filip Krajinovic με 6-3, 6-4.

Αύριο τον περιμένει μια νέα διπλή αποστολή, αφού για τον 3ο γύρο του μονού θα αντιμετωπίσει τον Diego Schwartzman, ενώ για τον 2ο γύρο του διπλού θα παίξει κόντρα στους Κροάτες Nikola Mektic και Mate Pavic, Νο.5 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots