ATP
ATP Finals: Αλλάζει η ώρα του τελικού, λόγω Μουντιάλ

 
ATP Finals: Αλλάζει η ώρα του τελικού, λόγω Μουντιάλ
© FIT
tn team Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - 15:34

Η ΑΤΡ ανακοίνωσε πως αυτή τη χρονιά ο τελικός του ATP Finals θα πραγματοποιηθεί το βράδυ, ώστε να μην συμπέσει με τον πρώτο αγώνα του Μουντιάλ του Κατάρ.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του ποδοσφαίρου, που θα γίνει στο Κατάρ και θα γίνει για πρώτη φορά χειμώνα, θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου, την ημέρα που θα ολοκληρωθεί το ATP Finals.

Η FIFA πήρε την απόφαση να μετακινήσει τον αγώνα της πρεμιέρας του παγκοσμίου κυπέλλου για τις 18:00 ώρα Ελλάδας, θεωρώντας πως είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για να τον παρακολουθήσουν περισσότεροι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Μη θέλοντας να συμπέσει ένας πολύ μεγάλος αγώνας, όπως είναι ο τελικός του ATP Finals, με αυτό τo event, η ΑΤΡ αποφάσισε να μετακινήσει τον τελικό δυο ώρες αργότερα κι έτσι αντί για τις 18:00 ώρα Ελλάδας, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, ο τελικός του ATP Finals του Τορίνο θα αρχίσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως το ATP Finals, στο οποίο έχουν προκριθεί ήδη οι Rafael Nadal, Carlos Alcaraz, Casper Ruud, Στέφανος Τσιτσιπάς και Novak Djokovic, θα ξεκινήσει στις 13 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 20 Νοεμβρίου.

Το Μουντιάλ θα ξεκινήσει στις 20 Νοεμβρίου και ετσι όλες οι προηγούμενες μέρες του ATP Finals δεν θα επηρεαστούν από αυτό. Θα γίνονται δυο αγώνες μονών κάθε μέρα, ένας στις 15:00 το μεσημέρι και ένας στις 21:00 το βράδυ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots