ATP
O Tomic παίζει τένις κάνοντας... ποδήλατο και ο Κύργιος σχολιάζει! (vid)

 
O Tomic παίζει τένις κάνοντας... ποδήλατο και ο Κύργιος σχολιάζει! (vid)
tn team Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2023 - 15:23

Ένα πολύ περίεργο, αλλά σίγουρα εντυπωσιακό στιγμιότυπο από την προπόνησή του μοιράστηκε ο Bernard Tomic, με τον Νικ Κύργιο να μη χάνει την ευκαιρία να το σχολιάσει.

Ο Tomic, ο οποίος τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να βελτιώσει τη θέση του στην παγκόσμια κατάταξη (βρίσκεται στο Νο.435 του κόσμου τώρα) μέσα από τα Futures της Μέσης Ανατολής στα οποία συμμετέχει, ανέβασε ένα story στο Instagram στο οποίο παίζει τένις πάνω σε ποδήλατο, κατά τη διάρκεια της προπόνησής του.

"Ξεκινάω ένα νέο άθλημα. Οι δυο αγαπημένες μου προπονήσεις συνδυασμένες", έγραψε αστειευόμενος ο 30χρονος Αυστραλός τενίστας.

Ο Κύργιος, ο οποίος έχει μεγάλη προϊστορία με τον Tomic, δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει, έχοντας περιπαιχτική διάθεση: "Κινείται καλύτερα έτσι", έγραψε μαζί με ένα emoji που γελάει ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός.

Φαίνεται πως υπάρχει μια μικρή ανακωχή ανάμεσα στον Κύργιο και τον Tomic, με τον Κύργιο να εύχεται ταχεία ανάρρωση στον Tomic μετά τον τελευταίο του τραυματισμό.

Θυμίζουμε πως την προηγούμενη χρονιά οι δυο τους είχαν δημιουργήσει μια κόντρα, με τον Tomic να ισχυρίζεται ότι μπορεί να κερδίσει τον Κύργιο σε οποιοδήποτε γήπεδο, ακόμα και να τον προκαλεί στο ρινγκ για αγώνα πυγμαχίας, και τον Κύργιο να απαντάει με υποτιμητικά σχόλια, λέγοντας πως αφενός δεν έχει χρόνο γι' αυτά και αφετέρου αν ο Tomic θέλει έναν αγώνα μαζί του θα πρέπει πρώτα να περάσει από τα στάδια της ITF και να βρεθεί ξανά στο tour.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots