ATP
Έσπασε 3 ρακέτες στη σειρά ο Bublik! (vid)

 
Έσπασε 3 ρακέτες στη σειρά ο Bublik! (vid)
tn team Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 - 12:37

Εκτός εαυτού βγήκε ο Alexander Bublik, ο οποίος διέλυσε από τα νεύρα του τρεις ρακέτες, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δείτε το βίντεο.

Όχι μόνο με πρόωρο αποκλιεσμό, αλλά και με ένα βαρύ πρόστιμο θα αφήσει το Μονπελιέ ο Alexander Bublik, ο οποίος ηττήθηκε στον 1ο γύρο του Open Sud de France, όπου ήταν ο υπερασπιστής του τίτλου, από τον Γάλλο Gregoire Barrere, με 6-4, 6-7 (12), 7-6 (3).

Ο 25χρονος Καζάκος έκανε πολλή δουλειά για να στείλει το ματς σε 3ο σετ, σβήνοντας 3 match points στο tie-break του 2ου σετ, το οποίο κατέκτησε με 14-12. Στο 3ο σετ προηγήθηκε με break στο 4-2, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και έκανε ένα κάκιστο tie-break αργότερα, στο οποίο βρέθηκε πίσω με 6-0.

Σε εκείνο το σημείο ήταν που ξέσπασε ο Bublik, κοπανώντας πρώτα τη ρακέτα που είχε στα χέρια του πολλές φορές στο τερέν και αργότερα παίρνοντας άλλες 2 ρακέτες από τον πάγκο του, που είχαν την ίδια μοίρα.

O Bublik πήρε άλλους 3 πόντους στο παιχνίδι, αλλά ο Barrere έκλεισε το tie-break με 7-3 και θα παίξει στον 2ο γύρο του γαλλικού τουρνουά με τον Nikoloz Basilashvili.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots