ATP
Ο Monfils κέρδισε τον Τσιτσιπά κι έπειτα κατέκτησε το UTS! (vids)

 
Ο Monfils κέρδισε τον Τσιτσιπά κι έπειτα κατέκτησε το UTS! (vids)
tennisnews team Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024 - 4:51

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Gael Monfils έπαιξαν φιλικό αγώνα στη Νέα Υόρκη προσφέροντας πλούσιο θέαμα, με τον Γάλλο να παίρνει τη νίκη και αργότερα να κατακτάει και το τουρνουά του Ultimate Tennis Showdown. 

Ο Τσιτσιπάς έπαιξε για 2η συνεχόμενη μέρα στο τουρνουά επίδειξης UTS στη Νέα Υόρκη, μετά την ήττα του χθες από τον Alexander Bublik.

Κανονικά ο Έλληνας τενίστας θα έπαιζε με τον Andrey Rublev για την 5η θέση, ωστόσο ο Νικ Κύργιος απέσυρε τη συμμετοχή του καθώς μετά τον χθεσινό του αγώνα δεν ένιωθε καλά, με τον τραυματισμό του να επιστρέφει.

Γι' αυτό μπήκε στη θέση του ο Τσιτσιπάς, για να παίξει στα ημιτελικά με τον Gael Monfils. Και αυτό το παιχνίδι του Στέφανου πήγε στην παράταση, με τον Monfils να επικρατεί με 3-2 (17-12, 15-18, 16-14, 15-18, 2-0).

Ήταν ένα ωραίο και διασκεδαστικό παιχνίδι, με τους δυο παίκτες να προσφέρουν ωραίο θέαμα στους θεατές και να κάνουν ταυτόχρονα μια πολύ καλή προετοιμασια ενόψει του US Open, που ξεκινάει τη Δευτέρα.

Για την ιστορία, ο Monfils κέρδισε και το τουρνουά, αφού στον τελικό που ακολούθησε επικράτησε του Alexander Bublik με 3-1 (10-20, 17-12, 17-14, 15-14).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots