Νικητές στο Mixed Madness Τσιτσιπάς και Badosa! (vids)

 
Νικητές στο Mixed Madness Τσιτσιπάς και Badosa! (vids)
tn team Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2024 - 5:48

Μια πολύ καλή βραδιά είχαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa, που κατέκτησαν τον τίτλο στο φιλανθρωπικό event επίδειξης του US Open "Mixed Madness"!

Το ζευγάρι "Tsitsidosa" ξεχώρισε από τις 4 ομάδες μικτού που συμμετείχαν στη διοργάνωση, που σκοπό είχε να συγκεντρώσει χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα της USTA.

Η Badosa και ο Τσιτσιπάς κέρδισαν πρώτα το αμερικάνικο δίδυμο των Coco Gauff και Ben Shelton με 6-4, για να μπουν στον τελικό. Εκεί κέρδισαν δυο ακόμα Αμερικανούς, την Amanda Anisimova και τον Taylor Fritz, με 6-3.

"Το σχεδιάζαμε πολύ καιρό αυτό (να παίξουν μικτό με την Badosa) και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους συνέβη. Είχαμε ένα πιο πικρό τέλος την προηγούμενη φορά Indian Wells, όπου είχαμε αποκλειστεί στον τελικό. Είμαι ευγνώμων που μπορέσαμε να παίξουμε καλό τένις και να το διασκεδάσουμε, που το μοιράστηκα αυτό με έναν ξεχωριστό άνθρωπο, με τον οποίο μοιράζομαι και τη ζωή μου. Ήταν σπουδαία βραδιά", είπε ο Τσιτσιπάς.

H Badosa έδωσε και την είδηση πως σκοπεύουν να επανενώσουν τις δυνάμεις του σε μια εβδομάδα περίπου, για το μικτό διπλό του US Open: "Έχω καλά νέα. Νομίζω πως θα δείτε ξανά τους Tsitsidosa σε μια εβδομάδα, σκοπεύουμε να παίξουμε στο μικτό διπλό του US Open, οπότε ελπίζω πως θα έρθετε να μας στηρίξετε και πως θα έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα με απόψε."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots