Chat GPT εναντίον Τσιτσιπά: "Θα είχες περισσότερα τρόπαια αν ξόδευες λιγότερο χρόνο στις λεζάντες του Instagram"

 
Chat GPT εναντίον Τσιτσιπά: "Θα είχες περισσότερα τρόπαια αν ξόδευες λιγότερο χρόνο στις λεζάντες του Instagram"
© ITF Tennis
tn team Τρίτη, 20 Αυγούστου 2024 - 17:05

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε από την τεχνητή νοημοσύνη να τον "roast-άρει", έχοντας προφανώς αυτοσαρκαστική διάθεση, με το Chat GPT να του τα "χώνει" για τα καλά!

Ο Τσιτσιπάς προφανώς γέλασε με την απάντηση του Chat GPT και τη δημοσίευσε μόνος του, με την τεχνητή νοημοσύνη πάντως να αναγνωρίζει τις φιλοσοφικές ανησυχίες του Έλληνα πρωταθλητή, καθώς και τα... μαλλιά του!

Η απάντηση που του έδωσε: "Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο τύπος που αφιερώνει περισσότερο χρόνο στο να φιλοσοφεί στο X (πρώην twitter) από το να σερβίρει ένα σταθερό δεύτερο σερβίς. Είναι ο μόνος παίκτης που στην αλλαγή πλευράς μπορεί μετατρέψει σε διάλεξη για την ελληνική μυθολογία και να επιστρέψει στο γήπεδο με λυμένα τα κορδόνια του. Ίσως, αν ξόδευε λιγότερο χρόνο για να τελειοποιήσει τις λεζάντες του στο Instagram και αφιέρωνε περισσότερο χρόνο να δουλέψει στο backhand slice του, θα είχε μέχρι στιγμής μερικά ακόμα τρόπαια, αλλά τουλάχιστον κερδίζει στο παιχνίδι με τα μαλλιά του, ακόμα κι αν το forehand του περιστασιακά ξεχνάει προς ποια κατεύθυνση θα έπρεπε να πάει."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots