ATP
Άλλες 5 θέσεις κέρδισε ο Πέτρος Τσιτσιπάς

 
Άλλες 5 θέσεις κέρδισε ο Πέτρος Τσιτσιπάς
tn team Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 - 17:50

Μετά τη νέα νίκη που έκανε στη Μασσαλία, ο Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισε άλλες 5 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών της ΑΤΡ και "φιγουράρει" στο Νο.131! Νέο career high και για τον Στέφανο Σακελλαρίδη.

Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε 37 βαθμούς μετά την πρόκρισή του στα προημιτελικά της διοργάνωσης ATP 250 κατηγορίας της Μασσαλίας, για να αφήσει πίσω του 5 θέσεις και να βελτιώσει ξανά το career high του σήμερα, ανεβαίνοντας στο Νο.131 του κόσμου.

Ο αδερφός του, Στέφανος Τσιτσιπάς, έχασε μάλιστα 500 βαθμούς από το Ακαπούλκο, όπου είχε αναδειχθεί πρωταθλητής πέρσι μαζί με τον Feliciano Lopez, με αποτέλεσμα να είναι πλέον πολύ κοντά του, στο Νο.124 του κόσμου.

Αρκετά ψηλά είναι και ο Μιχάλης Περβολαράκης στα διπλά, που βρίσκεται στο Νο.203 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ ο Μάρκος Καλοβελώνης βρίσκεται στο Νο.261.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών

Στα μονά, βεβαίως πάντα πρώτος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη χώρα μας, ο οποίος βρίσκεται στην 3η καλύτερη θέση του κόσμου, ενώ Νο.2 είναι ο Στέφανος Σακελλαρίδης, που σήμερα βελτίωσε ξανά το career high του, κερδίζοντας 2 θέσεις, για να βρεθεί στο Νο.577.

Δυο θέσεις κέρδισε και ο Μιχάλης Περβολαράκης, που βρίσκεται στο Νο.586, ενώ 2 θέσεις έχασε ο Αλέξανδρος Σκορίλας, που βρίσκεται στο Νο.961.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των μονών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots