ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Indian Wells

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Indian Wells
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τρίτη, 07 Μαρτίου 2023 - 1:45

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Indian Wells. Πιθανός προημιτελικός με τον Andrey Rublev και ημιτελικός με τον Daniil Medvedev για τον Στέφανο. Δείτε αναλυτικά.

Ο Τσιτσιπάς θα κάνει την πρεμιέρα του στον 2ο γύρο, απέναντι σε κάποιον εκ των Gael Monfils και Jordan Thompson. Εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Στεφ έχει πιθανό αντίπαλο στον 3ο γύρο τον επικίνδυνο Maxime Cressy.

Στους "16", ο Στέφανος διασταυρώνεται με τους Frances Tiafoe και Grigor Dimitrov, ενώ στα προημιτελικά με τον Andrey Rublev, που είχε ένα πολύ καλό τουρνουά την περασμένη εβδομάδα, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Ντουμπάι.

Στα ημιτελικά, ο Στέφανος έχει πιθανή διασταύρωση με τον Daniil Medvedev, που έχει στην πλάτη του 14 συνεχόμενες νίκες και 3 συνεχόμενους τίτλους. Ο Medvedev θα έχει στη δική του μεριά του ταμπλό τον Alexander Zverev, ως πιθανό αντίπαλο στον 4ο γύρο, αλλά και τους Karen Khachanov και Casper Ruud, για τα προημιτελικά.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά μόνο στον τελικό, είναι οι Carlos Alcaraz και Holger Rune. Ο Alcaraz έχει πιθανό αντίπαλο στον 3ο γύρο τον Tallon Griekspoor, στον 4ο γύρο τον Pablo Carreno Busta και στα προημιτελικά τους Hubert Hurkacz και Felix Auger-Aliassime.

Ο Rune, που μπορεί να παίξει με τον Alcaraz μόνο στα ημιτελικά, έχει με τη σειρά του στον 4ο γύρο τον Jannik Sinner και στα προημιτελικά τους Taylor Fritz και Alex De Minaur.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Alcaraz - Auger Aliassime [8]
[4] Fritz - Rune [7]
[5] Medvedev - Ruud [3]
[6] Rublev - Tsitsipas [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Indian Wells

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots