ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Miami Open

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Miami Open
© Peter Staples/ATP Tour
tennisnews team Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 - 19:03

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του ανδρικού ταμπλό στο Miami Open, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται στο ίδιο μισό με τον Daniil Medvedev. Δείτε αναλυτικά το ταμπλό.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση αυτή την εβδομάδα, για το δεύτερο Masters της χρονιάς στο Μαϊάμι.

Στην πρεμιέρα του στο Miami Open, που θα είναι στον 2ο γύρο, θα αντιμετωπίσει είτε κάποιον από το προκριματικό ταμπλό, είτε τον Richard Gasquet.

Στον 3ο γύρο ο Στέφανος έχει πιθανό αντίπαλο τον Sebastian Baez, ενώ στον 4ο γύρο διασταυρώνεται με τον Karen Khachanov.

Στα προημιτελικά, ο Στέφανος έχει πιθανό αντίπαλο τον Felix Auger-Aliassime, ενώ στα ημιτελικά τον Daniil Medvedev, ένα από τα μεγάλα φαβορί στο τουρνουά.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό, βρίσκεται ο Carlos Alcaraz, που ήδη κατέκτησε το πρώτο από τα δυο αμερικάνικα Masters και επέστρεψε στο Νο.1 του κόσμου. Ο Ισπανός θα έχει στον δρομο τους Holger Rune και Taylor Fritz στα προημιτελικά, ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τους Casper Ruud και Andrey Rublev. O Ruud διασταυρώνεται στους "16" με τον Alexander Zverev και ο Rublev με τον Sinner.

Πιθανά ζευγάρια 4ου γύρου:

[1] Alcaraz - Paul [16]
[9] Fritz - Rune [7]
[3] Ruud - Zverev [13]
[10] Sinner - Rublev [6]
[8] Hurkacz - Norrie [11]
[15] De Minaur - Medvedev [4]
[5] Auger Aliassime - Tiafoe [12]
[14] Khachanov - Tsitsipas [2]

Πιθανοί προημιτελικοί:

[1] Alcaraz - Rune [7]
[3] Ruud - Rublev [6]
[8] Hurkacz - Medvedev [4]
[5] Auger Aliassime - Tsitsipas [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του Miami Open

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots