ATP
Τσιτσιπάς: "Δεν χρειάζεται πια να ανησυχώ για τον πόνο" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Δεν χρειάζεται πια να ανησυχώ για τον πόνο" (vid)
tn team Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 - 13:31

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τον τραυματισμό του στον ώμο, πόσο δύσκολο ήταν για εκείνον το Davis Cup, ενώ έδωσε και την ευχάριστη είδηση της ημέρας, πως έχει απαλλαχθεί από τον πόνο ενόψει Monte-Carlo.

"Είχα μια πολύ καλή πορεία στην Αυστραλία. Τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για μένα μετά την Αυστραλία, άρχισα να νιώθω ενοχλήσεις στον ώμο μου, νομίζω επειδή έπαιξα υπερβολικά πολύ τένις στην Αυστραλία - έκανα προπονήσεις κάθε μέρα και είχα μεγάλους σε διάρκεια αγώνες. Δεν ξέρω αν έκανα καλά με τον τρόπο που διαχειρίστηκα τις μέρες που δεν είχα αγώνες στην Αυστραλία, αλλά ήθελα πολύ να τα πάω καλά και να πάρω αυτά τα αποτελέσματα", είπε ο Στέφανος σε νέα του τηλεοπτική συνέντευξη που βγήκε σήμερα.

Στη συνέχεια ο Στεφ μίλησε για τον άσχημο μήνα που είχε μετά την Αυστραλία, με το Davis Cup στην Αθήνα να είναι η χειρότερη στιγμή για εκείνον, παρόλο που δεν απογοήτευσε τους χιλιάδες Έλληνες φιλάθλους που γέμισαν το κλειστό του ΟΑΚΑ για να τον απολαύσουν, κάνοντας ενδεχομένως και κακό στον ώμο του, με αποτέλεσμα να μην παίξει καν στο Ακαπούλκο και να φτάσει ανέτοιμος στο Indian Wells στη συνέχεια.

"Το Ρότερνταμ δεν ήταν μια καλή εμπειρία για μένα φέτος, αλλά ήμουν ακόμα χειρότερα στο Davis Cup. Εκεί ένιωσα τον ώμο μου πιεσμένο και εξαντλημένο, δεν μπορούσα να χτυπήσω την μπάλα όπως ήθελα, έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που παίζω για να μη νιώθω τόσο πόνο όταν χτυπούσα την μπάλα."

Κλείνοντας, ο Στεφ έδωσε την ευχάριστη είδηση της ημέρας, λέγοντας πως είναι ήδη "pain-free" και έτοιμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο τουρνουά του Monte-Carlo.

"Τώρα βρίσκομαι σε μια θέση που δεν χρειάζεται πια να ανησυχώ για τον πόνο και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Είμαι έτοιμος να επανέλθω ξανά στον τρόπο με τον οποίο ήθελα να παίξω."

Ο Στέφανος θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο Monte-Carlo Masters την Τρίτη ή την Τετάρτη, αντιμετωπίζοντας για τον 2ο γύρο τον Benjamin Bonzi ή τον Bernabe Zapata Miralles.

Πρώτα θα παίξει και διπλό, όπου μαζί με τον αδερφό του Πέτρο θα αντιμετωπίσουν τους Grigor Dimitrov και Hubert Hurkacz για τον 1ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots