ATP
Εγκατέλειψε ο Bonzi, στους "16" ο Τσιτσιπάς (vids)

 
Εγκατέλειψε ο Bonzi, στους "16" ο Τσιτσιπάς (vids)
tn team Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - 19:44

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε πολύ γρήγορα την πρόκριση για τους "16" του Monte-Carlo Masters, αφού ο αντίπαλός του, Benjamin Bonzi, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει.

Μόνο 22 λεπτά έμεινε στο court o Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος ήταν μπροστά με 4-1 στο 1ο σετ επί του Bonzi, όταν ο αντίπαλός του εγκατέλειψε με τραυματισμό στον καρπό.

 

Δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει ο Γάλλος τενίστας, ο οποίος πήρε και ιατρικό τάιμ άουτ μετά το 3-0, με τον γιατρό του τουρνουά να δένει τον καρπό του, όπου υπήρχε το πρόβλημα.

Στην επανέναρξη του παιχνιδιού κράτησε το σερβίς του για το 3-1, αλλά μετά και το επόμενο game, στο οποίο ο Στεφ κράτησε εύκολα το δικό του σερβίς, σήκωσε "λευκή πετσέτα", δηλώνοντας ανήμπορος να συνεχίσει.

Ο Τσιτσιπάς έδειξε καλά χαρακτηριστικά στη σύντομη πρεμιέρα του στο χώμα και έφτασε τις 11 διαδοχικές νίκες στο Monte-Carlo, όπου διεκδικεί τον 3ο συνεχόμενο τίτλο του μετά το 2021 και το 2022.

Την Πέμπτη θα επιστρέψει στο Court Rainier III, για να αντιμετωπίσει έναν εκ των Nicolas Jarry και Alexei Popyrin, για μια θέση στα προημιτελικά.

Στο μεταξύ, αύριο θα παίξει για τον 2ο γύρο του διπλού μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, ενάντια στους Marcelo Arevalo και Jean-Julien Rojer, διεκδικώντας και σ' αυτό το ταμπλό μια θέση στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots