ATP
Στα προημιτελικά της Βαρκελώνης Τσιτσιπάς και Mahut

 
Στα προημιτελικά της Βαρκελώνης Τσιτσιπάς και Mahut
tn team Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 - 22:27

Με νίκη συνδυάστηκε η πρώτη συνεργασία του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Nicolas Mahut, που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Barcelona Open.


Ο Τσιτσιπάς και ο Mahut κέρδισαν στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξαν μαζί τους Matwe Middelkoop και Andreas Mies με 7-6 (2), 6-4, για να προκριθούν στην προημιτελική φάση του διπλού του Barcelona Open.

Ο καλύτερος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών και ο πολύ έμπειρος και με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του στα διπλά Γάλλος, κέρδισαν 6 πόντους στη σειρά μετά το 1-2 στο tie-break του 1ου σετ, το οποίο δεν είχε κανένα break.

Στο 2ο σετ έχασαν αρχικά το προβάδιμα που είχαν πάρει με 2-0, αλλά έκαναν νέο break στο 9ο game και πέρασαν ξανά μπροστά, με 5-4. Ο Στέφανος πήρε τις μπάλες για να σερβίρει στη συνέχεια και το ελληνογαλλικό δίδυμο έκανε εύκολα το 6-4, για να ολοκληρώσει το ματς σε 1 ώρα και 25 λεπτά.

Την Πέμπτη θα παίξουν ξανά Τσιτσιπάς και Mahut, που θα περιμένουν την αυριανή αναμέτρηση των κορυφαίων του ταμπλό, Wesley Koolhof και Neal Skupski, με τους Simone Bolelli και Μarcel Granollers, για να μάθουν ποιους θα αντιμετωπίσουν στα προμιτελικά.

Αύριο ο Στεφ θα κάνει την πρεμιέρα του και στα μονά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό Pedro Cachin, στις 17:00 ώρα Ελλάδας (COSMOTE SPORT 6HD).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots