ATP
Ρώμη: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Ρώμη: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
© Internazionali BNL d' Italia
tn team Πέμπτη, 18 Μαϊος 2023 - 4:35

Στη μάχη των προημιτελικών του Internazionali BNL d' Italia μπαίνει απόψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει τον Borna Coric.

Ο μεγάλος αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Borna Coric είναι αυτός που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της ημέρας στη Ρώμη, γι' αυτό και θα γίνει στο night session, λίγο μετά τις 21:30 ώρα Ελλάδας, σε ζωντανή μετάδοση από το COSMOTE SPORT 6HD.

O Coric είναι ένας αντίπαλος που έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τον Τσιτσιπά στο παρελθόν και μάλιστα τον είχε κερδίσει 3 φορές στη σειρά μεταξύ του 2020 και του 2022, μέχρι να σταματήσει αυτό το σερί ο Έλληνας πρωταθλητής τον περασμένο Ιανουάριο στην Αυστραλία, όπου τον κέρδισε για το United Cup με 6-0, 6-7 (4), 7-5.

Στο χώμα θα είναι ουσιαστικά η πρώτη τους αναμέτρηση, αφού είχαν παίξει άλλη μια φορά στη Ρώμη το 2018, σε ένα παιχνίδι που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού ο Coric είχε εγκαταλείψει στο 1ο σετ.

Ο Τσιτσιπάς, φιναλίστ πέρσι στη Ρώμη, θα διεκδικήσει την 1η του πρόκριση σε ημιτελικό Masters διοργάνωσης για φέτος, 3ο στη Ρώμη και 14ο συνολικά στην καριέρα του.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Daniil Medvedev θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Yannick Hanfmann, που κάνει τρομερό τουρνουά.

Για 1η φορά στην καριέρα του πέτυχε νίκες στο τουρνουά της Ρώμης αυτή τη χρονιά ο Medvedev, ο οποίος έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι πολύ καλός και στο χώμα και αν επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί σήμερα θα προκριθεί στον σημαντικότερο ημιτελικό της καριέρας του σ' αυτή την επιφάνεια.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (18/05):

Centrale:
16:00 Yannick Hanfmann [Q] v. Daniil Medvedev [3] COSMOTE SPORT 6HD
21:30 Stefanos Tsitsipas [5] v. Borna Coric [15] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots