ATP
Ρώμη: Το πρόγραμμα του Σαββάτου

 
Ρώμη: Το πρόγραμμα του Σαββάτου
© Adelchi FIoriti/FITP
tn team Σάββατο, 20 Μαϊος 2023 - 8:21

Σήμερα το απόγευμα Στέφανος Τσιτσιπάς και Daniil Medvedev θα διεκδικήσουν μια θέση για τον τελικό των ανδρών. Στις γυναίκες, οι Elena Rybakina και Anhelina Kalinina θα μονομαχήσουν για τον μεγάλο τίτλο. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Σήμερα θα γίνουν οι δυο ημιτελικοί των ανδρών, αλλά και ο τελικός των γυναικών, για το Internazionali BNL d' Italia της Ρώμης.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει και έχει και ελληνικό ενδιαφέρον, είναι ο ημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Daniil Medvedev, που θα αρχίσει γύρω στις 15:30 με 16:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.

Θα είναι ο 12ος αγώνας που θα παίξουν μεταξύ τους Medvedev και Τσιτσιπάς, με τον Ρώσο να προηγείται με 7-4 στις νίκες, αλλά τον Στέφανο να έχει κερδίσει τις 2 τελευταιές αναμετρήσεις τους. Επιπλέον, ο Στέφανος έχει το πλεονέκτημα της επιφάνειας, αφού στο χώμα έχει σαφώς καλύτερα αποτελέσματα από τον Medvedev, που ωστόσο κάνει μια πολύ καλή χωμάτινη σεζόν φέτος.

Θα προηγηθεί στο Centrale o άλλος ημιτελικός, η σκανδιναβική μονομαχία μεταξύ του Casper Ruud και του Holger Rune, που θα αρχίσει στις 14:00 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας.

Ο τελικός των γυναικών, όπου η Anhelina Kalinina θα παίξει με την Elena Rybakina, θα αρχίσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (20/05):

Centrale:
14:00 Holger Rune [7] v. Casper Ruud [4] COSMOTE SPORT 6HD
16:00 Daniil Medvedev [3] v. Stefanos Tsitsipas [5] COSMOTE SPORT 6HD
20:00 Rybakina [7] v. Anhelina Kalinina [30] Novasports 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots