ATP
Στο Νο.115 του κόσμου ο Πέτρος Τσιτσιπάς

 
Στο Νο.115 του κόσμου ο Πέτρος Τσιτσιπάς
© Mutua Madrid Open
tn team Δευτέρα, 22 Μαϊος 2023 - 18:32

Όλο και περισσότερο "φλερτάρει" με το Top 100 ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος κέρδισε άλλες 8 θέσεις σήμερα και βελτίωσε ξανά το career high του στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών της ΑΤΡ.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς είναι σταθερά ο Νο.1 Έλληνας στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών τους τελευταίους μήνες και σήμερα είχε μια ακόμα σημαντική άνοδο 6 θέσεων, για να βελτιώσει το προσωπικό του ρεκόρ και να βρεθεί στο Νο.115.

Πλησιάζει όλο και περισσότερο στο Top 100 ο 22χρονος Έλληνας τενίστας, ο οποίος είχε παίξει σε ακόμα έναν τελικό σε Challenger διοργάνωση πριν από μια εβδομάδα, στο Francavilla al Mare της Ιταλίας, με συμπαίκτη τον Sander Arends από την Ολλανδία. Με τον ίδιο συμπαίκτη θυμίζουμε πως είχε παίξει σε δυο ημιτελικούς σε Challenger τον Απρίλη.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ο 2ος Έλληνας στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, καθώς βρίσκεται στο Νο.159, ενώ στο Νο.183 ανέβηκε ο Μιχάλης Περβολαράκης, που είχε άνοδο 3 θέσεων αυτή την εβδομάδα. Στο Νο.567 του κόσμου είναι ο Στέφανος Σακελλαρίδης, που κέρδισε 11 θέσεις.

Στην παγκόσμια κατάταξη των μονών, ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατηρήθηκε κι αυτή την εβδομάδα στο Νο.5 του κόσμου, ενώ ο Στέφανος Σακελλαρίδης, που είναι στο Νο.2 της χώρας μας, κέρδισε 3 θέσεις και βρέθηκε στο Νο.587.

Ο Περβολαράκης, ο οποίος έχασε μεγάλο κομμάτι της σεζόν εξαιτίας του τραυματισμού του και ακόμα δεν έχει επανέλθει πλήρως στα αποτελέσματα, κέρδισε 10 θέσεις αυτή την εβδομάδα όμως παραμένει χαμηλά, στο Νο.692 του κόσμου.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των μονών της ΑΤΡ

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών της ΑΤΡ

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots