ATP
Το πρωί της Παρασκευής η επόμενη αναμέτρηση του Τσιτσιπά

 
Το πρωί της Παρασκευής η επόμενη αναμέτρηση του Τσιτσιπά
© Mifel Tennis Open
tennisnews team Πέμπτη, 03 Αυγούστου 2023 - 12:05

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής θα δώσει τον επόμενο αγώνα του στο Los Cabos ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Τα ξημερώματα και το πρωί της Παρασκευής θα γίνουν οι προημιτελικοί του Los Cabos στο Μεξικό, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται στο τρίτο ματς της ημέρας, γύρω στις 06:30 με 07:00 ώρα Ελλάδας.

Ο Στέφανος, που είχε μια καλή πρεμιέρα ενάντια στον John Isner, θα αντιμετωπίσει τον Nicolas Jarry, στην 3η τους φετινή συνάντηση και 4η συνολικά.

Ο Χιλιανός προηγείται στο head-to-head με 2-1 στις νίκες, ενώ φέτος έχουν από μια νίκη οι δυο τους. Mετά τον αυριανό αγώνα, θα έχουν αναμετρηθεί σε όλες τις επιφάνειες για το 2023! Πρώτα είχαν παίξει στο Monte-Carlo τον περασμένο Απρίλιο, με τον Στέφανο να επικρατεί, ενώ ο Jarry πήρε τη ρεβάνς στο Χάλε τον Ιούνιο.

Στις 03:00 τα ξημερώματα θα ξεκινήσει η δράση στο Estadio Mextenis, με τον Dominik Koepfer να αντιμετωπίζει τον Aleksandar Kovacevic, που σήμερα απέκλεισε το Νο.2 του ταμπλό, πρωταθλητή το 2021 και φιναλίστ το 2022, Cameron Norrie. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει το ματς του Tommy Paul με τον Alex De Minaur.

Μετά απ' αυτά τα δυο παιχνίδια θα αρχίσει ο αγώνας του Τσιτσιπά. Στη συνέχεια, γύρω στις 9 το πρωί ώρα Ελλάδας και 11 το βράδυ τοπική, θα ξεκινήσει ο τελευταίος προημιτελικός μεταξύ του Borna Coric και του Ilya Ivashka - αυτός από τον οποίο θα προκύψει και ο επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά, εφόσον βεβαίως προκριθεί στα ημιτελικά.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (Παρασκευή στην Ελλάδα):

Estadio Mextenis:
03:00 Dominik Koepfer [7] v. Aleksandar Kovacevic
05:00 Alex De Minaur [5] v. Tommy Paul [3]
07:00 Stefanos Tsitsipas [1] v. Nicolas Jarry [6] COSMOTE SPORT 6HD
09:00 Borna Coric [4] v. Ilya Ivashka [8]

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots