ATP
Θα υποχωρήσει στο Νο.7 του κόσμου ο Τσιτσιπάς

 
Θα υποχωρήσει στο Νο.7 του κόσμου ο Τσιτσιπάς
© Mifel Tennis Open / Mextenis
tn team Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 - 21:29

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα χάσει 3 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, μετά και το νέο στραβοπάτημα στο Σινσινάτι.

Για δεύτερο διαδοχικό Masters τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε την ευκαιρία για μια μεγάλη πορεία και αυτό θα του στοιχίσει βαθμολογικά.

Ο περσινός φιναλίστ του Σινσινάτι, ηττήθηκε σήμερα από τον Hubert Hurkacz με 2-0 σετ στον 3ο γύρο του Western & Southern Open και παρά τους αποκλεισμούς και των υπολοίπων παικτών που βρισκόντουσαν χαμηλότερα, Holger Rune, Casper Ruud και Jannik Sinner, δεν θα μπορέσει να αποφύγει την πτώση.

Θα χάσει 3 θέσεις και από το Νο.4 θα βρεθεί στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτή θα είναι και η θέση που θα πάρει στο ταμπλό του US Open, συνεπώς στην κλήρωση της ερχόμενης Πέμπτης θα έχει σίγουρα έναν εκ των Carlos Alcaraz και Novak Djokovic ως πιθανό αντίπαλο προημιτελικών.

Στο Νο.4 του ταμπλό του US Open θα είναι ο Rune, που θα κάνει νέο career high στο Νο.4 της παγκόσμιας κατάταξης τη Δευτέρα, ενώ στο Νο.5 θα ανεβεί ο Ruud και στο Νο.6 θα παραμείνει ο Sinner.

Στο Νο.3 παραμένει ο Daniil Medvedev, ενώ ακόμα δεν είναι γνωστό ποιος θα είναι Νο.1 και Νο.2 μετά το Σινσινάτι, αφού η θέση παίζεται μεταξύ των Alcaraz και Djokovic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots