ATP
Djokovic: "Ο Alcaraz θα κουβαλήσει το τένις"

 
Djokovic: "Ο Alcaraz θα κουβαλήσει το τένις"
© USTA
tn team Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:08

Για μια ακόμα φορά ο Novak Djokovic έπλεξε το εγκώμιο του Carlos Alcaraz, λέγοντας πως ο Ισπανός έχει όλο το πακέτο και αν διατηρήσει αυτό το επίπεδο μπορεί να αφήσει εποχή και να "κουβαλήσει" το τένις στο μέλλον.

Σε δηλώσεις που έκανε στην τελευταία συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από τη Βαλένθια, όπου βρέθηκε για το Davis Cup, o Djokovic είπε πως ο Alcaraz έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει και να κάνει πολύ σπουδαία πράγματα για τον λίγο χρόνο που βρίσκεται στο tour, ενώ σημείωσε πως μπορεί στο μέλλον να είναι εκείνος που θα "κουβαλήσει" το άθλημα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε για τον Ισπανό:

"O Carlos βρίσκεται ήδη σ' αυτό το επίπεδο. Μόνο λίγα χρόνια παίζει στο κορυφαίο επίπεδο και ήδη έχει κατακτήσει 2 Grand Slams τιλους και έχει ανεβεί στο Νο.1 του κόσμου.

Είναι εκπληκτικά όλα όσα έχει πετύχει μέχρι στιγμής, μόλις στα 19-20 του. Είναι ο νεότερος παίκτης που ανέβηκε στο Νο.1 στην ιστορία και που έχει τερματίσει μια σεζόν στο No.1. Μπορείς να πεις ότι είναι ξεχωριστός και αναμφίβολα θα έχει μια απίθανη καριέρα, αν παραμείνει υγιής και συνεχίσει να έχει αυτό το επίπεδο.

Κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα γράψεις ιστορία, γιατί παίζουν το ίδιο άθλημα και άλλοι χιλιάδες παίκτες. Αλλά είναι ένας από τους πιο εντυπωσιακούς παίκτες που έχω αντιμετωπίσει στη ζωή μου. Είναι ολοκληρωμένος από κάθε άποψη, είναι ένα πολύ καλό παιδί, με καλή οικογένεια και μια καλή ομάδα γύρω του, ένας τέλειος πρεσβευτής για το άθλημά μας. Αν συνεχίσει έτσι, θα κουβαλήσει το τένις."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots