ATP
H επίσημη φωτογράφιση των 8 φιναλίστ του Τορίνου (pics+vids)

 
H επίσημη φωτογράφιση των 8 φιναλίστ του Τορίνου (pics+vids)
tn team Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 - 22:19

Οι 8 φιναλίστ του φετινού ATP Finals φόρεσαν τα καλά τους και φωτογραφήθηκαν στο Βασιλικό Παλάτι του Τορίνου, λίγο πριν τις μάχες τους για το σπουδαίο τουρνουά.

Οι Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Daniil Medvedev, Jannik Sinner, Andrey Rublev, Στέφανος Τσιτσιπάς, Alexander Zverev και Holger Rune έλαμψαν με τις παρουσίες τους στη σημερινή επίσημη φωτογράφιση του ATP Finals.

Οι 8 κορυφαίοι της φετινής σεζόν, πόζαραν στη μεγάλη σκάλα στο εσωτερικό του Βασιλικού Παλατιού του Τορίνου, ενός εντυπωσιακού κτιρίου του 16ου αιώνα.

"Αυτό το Παλάτι είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο εντυπωσιακά κτίρια αυτής της πόλης. Είναι ιστορικό και όμορφο", είπε ο κορυφαίος της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχος 23 Grand Slams τίτλων, Novak Djokovic.

H επίσκεψη των παικτών στο Παλάτι, πραγματοποιήθηκε μια μέρα μετά την κλήρωση του τουρνουά, όπου έγιναν γνωστοί οι δυο όμιλοι. Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο "Green Group", μαζί με τους Djokovic, Sinner και Rune. Θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του την Κυριακή, αντιμετωπίζοντας τον γηπεδούχο Sinner στις 15:30 το μεσημέρι (COSMOTE SPORT 6HD).

"Προφανώς και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για 1η φορά και επίσημα στο ATP Finals. Το να παίζω στο Τορίνο σημαίνει πολλά για μένα", είπε ο Sinner, ο οποίος είχε αγωνιστεί άλλη μια φορά στο ATP Finals και στο Τορίνο, το 2021, ως alternate τότε στη θέση του Matteo Berrettini. Είχε παίξει δυο αγώνες και κέρδισε τον έναν. Αυτή τη χρονιά προκρίθηκε ως 4ος στο τουρνουά και προέρχεται από μια φανταστική σεζόν, ανήκοντας στα φαβορί και για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Στο "Red Group" βρίσκοναι οι Alcaraz, Medvedev, Rublev και Zverev, οι οποίοι θα αγωνιστούν για πρώτη φορά τη Δευτέρα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots