ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Τρίτης

 
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Τρίτης
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tennisnews team Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 - 10:04

Ξανά μεσημέρι θα αγωνιστεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη στο τουρνουά κόντρα στον Holger Rune, ενώ το βράδυ θα γίνει ο αγώνας του Novak Djokovic με τον Jannik Sinner. Δείτε το σημερινό πρόγραμμα του ATP Finals.

Μετά την ήττα του από τον Sinner στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, ο Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο κεντρικό court του Pala Alpitour το μεσημέρι της Τρίτης, στις 15:30 ώρα Ελλάδας, για να αντιμετωπίσει τον Rune. Η νίκη θα είναι μονόδρομος και για τους δυο παίκτες, για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά του ATP Finals.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τσιτσιπάς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τον Rune, σε καμία από τις δυο πρώτες συναντήσεις τους. Φέτος δεν έχουν συναντηθεί, με τον Δανό να κερδίζει και τις δυο αναμετρήσεις που είχαν δώσει το 2022, στο Roland Garros και στη Στοκχόλμη.

Στις 22:00 το βράδυ θα γίνει ο άλλος αγώνας για τη 2η αγωνιστική του Green Group, όπου οι δυο νικητές της 1ης αγωνιστικής, Djokovic και Sinner, θα διασταυρώσουν τις ρακέτες τους. Είναι ένα ματς που θα κρίνει σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρόκριση στα ημιτελικά, ενδεχομένως και την 1η θέση του ομίλου.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (14/11):

Centre Court:
15:30 Stefanos Tsitsipas [6] v. Holger Rune [8] COSMOTE SPORT 6HD
22:00 Novak Djokovic [1] v. Jannik Sinner [4] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots