ATP
Ο Bublik έφαγε πατατάκια την ώρα του αγώνα! (vids)

 
Ο Bublik έφαγε πατατάκια την ώρα του αγώνα! (vids)
tn team Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 - 21:26

Ποιος θα έλεγε όχι σε ένα σνακ; Σίγουρα όχι ο Alexander Bublik, ο οποίος δοκίμασε λίγα πατατάκια από έναν θεατή, την ώρα που έπαιζε τον αγώνα του με τον Lorenzo Musetti σήμερα στην Αδελαΐδα.

Το παιχνίδι μπορεί να ήταν κρίσιμο και οριακό, αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τον Alexander Bublik από το να κάνει τα... δικά του, ψυχαγωγώντας το κοινό της Αδελαΐδας.

Μετά από ένα ράλι που τον έβγαλε εκτός ορίων, στις πλαϊνές θέσεις που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το τερέν, ο 26χρονος Καζάκος βρέθηκε δίπλα σε έναν θεατή που κρατούσε στα χέρια του μια σακούλα με πατατάκια, τον χτύπησε φιλικά στον ώμο και πριν φύγει από εκεί φρόντισε να πάρει μερικά πατατάκια!

Αυτό δεν ήταν το μόνο ιδιαίτερο στιγμιότυπο που χάρισε στους φίλους του τένις στον σημερινό του αγώνα ο Bublik, που μια άλλη στιγμή επιχείρησε ένα underarm σερβίς, για να τελειώσει αργότερα τον πόντο με ένα εντυπωσιακό winner με tweener!

Όλα αυτά, ενώ ο Bublik πήρε και το επιθυμητό αποτέλεσμα, κερδίζοντας τον Musetti με 6-3, 6-7 (4), 7-5, για να μπει στα ημιτελικά του Adelaide International. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Jack Draper.

Τα στιγμιότυπα από το εντυπωσιακό παιχνίδι του Bublik με τον Musetti:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots