ATP
Κοινή προπόνηση Τσιτσιπά-Medvedev στο Indian Wells (vids)

 
Κοινή προπόνηση Τσιτσιπά-Medvedev στο Indian Wells (vids)
tn team Τρίτη, 05 Μαρτίου 2024 - 14:09

O Στέφανος Τσιτσιπάς έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει του πρώτου Masters της χρονιάς στο Indian Wells και στην τελευταία του προπόνηση είχε απέναντί του τον Daniil Medvedev.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών, ο οποίος θα διεκδικήσει και την επιστροφή του στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης στο 1ο Masters της χρονιάς στο Indian Wells, έκανε προπόνηση μαζί με τον Medvedev στο Indian Wells Tennis Garden τη Δευτέρα.

Ο Στέφανος μάλιστα είχε την ευκαιρία να το διασκεδάσει παίζοντας και λίγο ποδόσφαιρο με την ομάδα του, τη χθεσινή ημέρα.

Θυμίζουμε πως τη Δευτέρα έγιναν και οι κληρώσεις του Indian Wells, με τον Τσιτσιπά να έχει bye για τον 2ο γύρο, όπου θα συναντήσει είτε qualifier είτε τον Daniel Altmaier.

Ο Medvedev από την πλευρά του, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό, θα παίξει με το νικητή του αγώνα του Flavio Cobolli με τον Roberto Carballes Baena.

Ο Τσιτσιπάς θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει αρκετούς βαθμούς στο τουρνουά της Καλιφόρνιας, αφού το 2023 είχε αποκλειστεί στην πρεμιέρα του, από τον Jordan Thompson.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots